ΒΕΡΟΙΑ posted by

Το μέτρο χάθηκε και ήλθε η… θάλασσα!

Το μέτρο χάθηκε και ήλθε η… θάλασσα!

«Το μόνο που απομένει είναι να υποσχεθούν ότι θα μας φέρουν και θάλασσα» απάντησε ο δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, σχολιάζοντας τις «υποσχέσεις» που διατυπώθηκαν από την πλευρά αντίπαλου υποψήφιου δήμαρχου Παύλου Παυλίδη, για τον τρόπο που θα στολιστεί από την πλευρά του η πόλη όποτε ή εάν αναλάβει την δημοτική εξουσία.

Η συγκεκριμένη φράση του δημάρχου Βέροιας θυμίζει κάτι από τον γνωστό Μαυρογυαλούρο («θα σας εξαφανίσωμεν»…) και η αλήθεια είναι ότι η πλευρά Παυλίδη του έδωσε το δικαίωμα, με την αμετροεπή περιγραφή των σχεδίων της για τον εορταστικό στολισμό της Βέροιας.

Σίγουρα το θέμα του εορταστικού στολισμού της πόλης και των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου, σηκώνει πολύ κριτική, για πολλούς λόγους (για την χρονική στιγμή που επιλέχθηκε, για την «αδιαφορία» στον στολισμό των τοπικών κοινοτήτων, για την απόφαση να δαπανηθούν τόσα πολλά χρήματα σε εορταστικές «φιέστες» ενώ σε πολλές περιοχές του δήμου υπάρχει μεγάλη ανάγκη έργων στοιχειώδους υποδομής και άλλα πολλά). Εμείς οι ίδιοι ως zoomerang.gr ήμασταν από τους πρώτους που αναφερθήκαμε στο θέμα αυτό, διατυπώσαμε την κριτική και την άποψή μας. 

Χρειάζεται όμως μέτρο ακόμη και στην άσκηση κριτικής…
Κι αυτό, στη συγκεκριμένη περίπτωση, θεωρούμε ότι “χάθηκε” και δόθηκε το δικαίωμα στον Κώστα Βοργιαζίδη να αντιδράσει με τον τρόπο που απάντησε και με τη φράση «Το μόνο που απομένει είναι να υποσχεθούν ότι θα μας φέρουν και θάλασσα». Να φορέσουμε τα σωσίβια διότι όσο πλησιάζουμε προς τις δημοτικές εκλογές μάλλον θα μας χρειαστούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *