ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Δημοτικές εκλογές: Εκδήλωση που «άλλαξε το κλίμα στην Αλεξάνδρεια» διοργάνωσε ο Μιχάλης Χαλκίδης

Δημοτικές εκλογές: Εκδήλωση που «άλλαξε το κλίμα στην Αλεξάνδρεια» διοργάνωσε ο Μιχάλης Χαλκίδης

Το επιτελείο του Μιχάλη Χαλκίδη από χθες έχει έναν παραπάνω λόγο για να αισθάνεται  «αισιόδοξο» ενόψει των ερχόμενων εκλογών. Η κλειστή συγκέντρωση φίλων και τοπικών παραγόντων που διοργάνωσε χθες στη Αλεξάνδρεια ο πρώην βουλευτής, ως υποψήφιος δήμαρχος πλέον, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους, την πορεία προς τις εκλογές, ξεπέρασε συντριπτικά  τις προσδοκίες και θεωρείται ότι έστειλε ένα ξεκάθαρο «μήνυμα νίκης» όπως εκτιμούν οι συνεργάτες του.  Η αίθουσα της συγκέντρωσης γέμισε ασφυκτικά (μάθαμε ότι μεταφέρθηκαν μέχρι και πρόσθετες καρέκλες), οι παρουσίες «επώνυμων» ήταν πολλές και όλοι οι παριστάμενοι συντάχθηκαν με την υποψηφιότητα του Μιχάλη Χαλκίδη δηλώνοντας συμπαραστάτες του, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Ο ίδιος ο Μιχάλης Χαλκίδης δεν έκρυβε την ικανοποίησή του και κάνοντας μια σύντομη ομιλία επανέλαβε αυτό που είχε πει εξ αρχής, ότι θέλει να εκλεγεί δήμαρχος Αλεξάνδρειας μόνο για μία θητεία, για έναν και μόνο λόγο: «Για να αλλάξει σελίδα ο δήμος και να ξεφύγει από την τωρινή μίζερη απραξία» όπως τόνισε χαρακτηριστικά. «Θα πρέπει να κάνουμε κάτι θετικό για τον τόπο μας, τόσο για την πόλη της Αλεξάνδρειας όσο και τα χωριά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά και δείχνοντας μια ξεκάθαρη πρόθεση ενότητας, έκανε «άνοιγμα» προς δύο συνυποψήφιούς του, τον ομοϊδεάτη του Αργύρη Πανταζόπουλο και τον προερχόμενο από το ΚΙΝΑΛ, Κώστα Ναλμπάντη, λέγοντας: «Θα τους ζητήσω να βρεθούμε στο ίδιο τραπέζι για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι θετικό για τον δήμο μας, θέσεις προσφοράς υπάρχουν για όλους».

Ο Μιχάλης Χαλκίδης ενημέρωσε τους παριστάμενους  ότι στα τέλη Ιανουαρίου θα κάνει ανοιχτή συγκέντρωση στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» της Αλεξάνδρειας (ίσως τη μεγαλύτερη σε χωρητικότητα κλειστή αίθουσα της Ημαθίας) όπου θα ανακοινώσει το όνομα του συνδυασμού του, ονόματα υποψηφίων και πλαίσιο αρχών και θέσεων.

Αναφερόμενος στον σημερινό δήμαρχο Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη, ο Μιχάλης Χαλκίδης έδειξε μάλλον διαθέσεις «απαξίωσης» ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να μην ασχολούνται καθόλου μαζί του, «με έναν αποτυχημένο δήμαρχο που δεν έκανε τίποτα για τον δήμο της Αλεξάνδρειας» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από πρόσωπα που θεωρούνται «κλειδιά» για την περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας, μεταξύ άλλων ήταν παρόντες οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, Μόσχος Κυτούδης, Αντώνης Τσαγιόπουλος και Βαγγέλης Καζαντζίδης, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, Λουτρού Βαγγέλης Χρυσάφης και Ξεχασμένης Μάκης Καρυτόπουλος και Τρικάλων Μαρία Παπαϊωαννίδου.

Επίσης ήταν παρούσα η Νικολέτα Τσιπροπούλου, πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στη Μελίκη στις δημοτικές εκλογές του 2014 με τον συνδυασμό του Φώτη Δημητριάδη, ο Διευθυντής της Χειρουργική Κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας Μπάμπης Δεμερτζίδης και πολλοί ακόμη υποστηρικτές του Μιχάλη Χαλκίδη και κυρίως πολλά στελέχη της τοπικής κοινωνίας της πόλης και των κοινοτήτων του δήμου Αλεξάνδρειας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου «Πράσινος Κήπος» και όπως προαναφέραμε ήταν εντυπωσιακή για τα δεδομένα της Αλεξάνδρειας. Μάλιστα πολλοί εκτιμούν ότι ήταν μια συγκέντρωση που «άλλαξε το κλίμα» των δημοτικών εκλογών της Αλεξάνδρειας και έδωσε μια διαφορετική διάσταση για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *