ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Έφυγε ο «βραχνάς» κι από τους δύο…

Έφυγε ο «βραχνάς» κι από τους δύο…

Δεν θα στηριχθεί σε “χρίσματα” η υποψηφιότητα του Κώστα Ναλμπάντη για τον δήμο Αλεξάνδρειας διότι δεν θα υπάρξουν “χρίσματα” στους δήμους της Ημαθίας από το ΚΙΝΑΛ (όπως διαβάσατε και σε προηγούμενο σχόλιό μας) αλλά κι επειδή έτσι αποφασίστηκε από την πλευρά του ίδιου του Κώστα Ναλμπάντη και τους συνεργάτες του.

“Έτσι αρμόζει σε έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό” δήλωσε στο zoomerang.gr συνεργάτης του προερχόμενου από το ΚΙΝΑΛ υποψήφιου δήμαρχου Αλεξάνδρειας, ο οποίος εντός των επόμενων ημερών θα προχωρήσει και σε δήλωση- ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Όπως ανέφερε η ίδια πηγή, «ο Κώστας Ναλμπάντης έχει συγκεκριμένη πολιτική αναφορά κι αυτό το γνωρίζουν όλοι, όπως όλοι γνωρίζουν ότι σε θέματα αυτοδιοίκησης έχει αποδείξει ότι λειτουργεί συλλογικά, ευνοεί τις συγκλίσεις και βάζει πάνω από όλα το καλό του δήμου και των δημοτών». Καμία αντίρρηση, θα προσθέσουμε εμείς και περιμένουμε να τα δούμε όλα αυτά στην πράξη.

Θα προσθέσουμε όμως και κάτι ακόμη.
Πληροφορούμαστε ότι η απόφαση του ΚΙΝΑΛ να μη δώσει «χρίσμα» στον Κώστα Ναλμπάντη, φαίνεται ότι συμπαρασύρει σε αντίστοιχη απόφαση και τον ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας που επίσης ακούστηκε ότι αποφάσισε να υποστηρίξει την υποψηφιότητα Ναλμπάντη. «Γλιτώνουμε έτσι από έναν μεγάλο βραχνά» ακούσαμε να λέει τοπικό στέλεχος του ΚΙΝΑΛ όμως αυτό μάλλον προκαλεί παρόμοια ανακούφιση και σε ορισμένους από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Η φημολογούμενη πλατιά προσέγγιση του Κώστα Ναλμπάντη σε γνωστά στελέχη της Δεξιάς από την πόλη της Αλεξάνδρειας και τα χωριά του δήμου, προκαλούσε «δυσκολίες» -όσο να΄ναι- σε αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που σε περίπτωση «χρίσματος και από την πλευρά τους, θα υποχρεώνονταν σε συμπόρευση με τους Δεξιούς και με τη βούλα. Τώρα όμως είναι αλλιώς τα πράγματα. Θα συμπορευτούν ως άτομα και ως συμπολίτες.

Κάπως έτσι, φαίνεται πως και οι δύο πλευρές απαλλάχθηκαν από τον ίδιο «βραχνά» και προχωρούν μαζί, χάρη στον Κώστα Ναλμπάντη. Και του κυρίου Κλεισθένη βεβαίως…

 

3 Σχόλια

 • Τελικά το ΚΙΝΑΛ αποφάσισε να μη δώσει το χρίσμα στον Ναλμπάντη,ή ο Ναλμπάντης αποφάσισε;;;

 • Ποιά είναι τα γνωστά στελέχη της Πόλης της Αλεξάνδρειας;;;;
  Ονοματάκια;;;
  Καλό το παραμυθάκι σας, αλλά δεν ψηφίζουν μικρά παιδιά!!!
  Αλήθεια το παλιό ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει Ναλμπάντη ή θα πορευτεί μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα γνωστά πολιτικά στελέχη της δεξιάς;;;;
  Αχαχαχα χαχαχα!!!

 • Βρε τι χάρες κάνει ο Ναλμπάντης σε ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ!!!!
  Ρε τον Ναλμπάντη!!!
  Μήπως έκανε και χάρη στη ΝΔ , που κι αυτή δεν ανακοινώνει υποψήφιο στην Αλεξάνδρεια;;;;
  Λες;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up