ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Ο Χρήστος Αντωνίου στην… Κορυφή!

Ο Χρήστος Αντωνίου στην… Κορυφή!

Στις εκδηλώσεις για την αναβίωση του παραδοσιακού ρουμλουκιώτικου εθίμου “Κόλιντα Μπάμπω Κόλιντα” που με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες στην Κορυφή του δήμου Αλεξάνδρειας, ο μοναδικός πολιτικός της περιοχής που έδωσε το παρών και τίμησε τους διοργανωτές σε όλη τη διάρκεια του δρώμενου, ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, Χρήστος Αντωνίου.

Ευδιάθετος που είχε την ευκαιρία να βρεθεί με πολλούς φίλους του, ο Χρήστος Αντωνίου συνομίλησε με τον κόσμο, δέχθηκε και αντάλλαξε ευχές με όλους κι έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πολύ αξιόλογη παρουσίασή τους.

Στη φωτογραφία είναι δίπλα του, ο πρώην πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Κορυφής, Γρηγόρης Κουζιώρτης και η Θεανώ Μίχου, στέλεχος του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Κορυφής, που μαζί με τον Μορφωτικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού και νηπιαγωγείου Κορυφής, ήταν οι φορείς που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, για την πραγματικά πετυχημένη εκδήλωση.

ΥΓ
Από… «πολιτικούς» ήταν βεβαίως παρών στην εκδήλωση και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, ο δραστήριος Σάκης Γιοβανόπουλος, όμως αυτός είναι -όπως λέμε- «εκτός συναγωνισμού». Από τους «εντός συναγωνισμού», δεν ήταν κανένας άλλος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *