ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Την ενίσχυση των δομών πρόνοιας του δήμου Αλεξάνδρειας, ζητά η Όλγα Μοσχοπούλου

Την ενίσχυση των δομών πρόνοιας του δήμου Αλεξάνδρειας, ζητά η Όλγα Μοσχοπούλου

Επίσκεψη στις Δομές Πρόνοιας του Δήμου Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου,  η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αλεξάνδρειας Όλγα Μοσχοπούλου  προκειμένου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις ανάγκες που αυτές έχουν».

Δεν είναι η πρώτη φορά, που πραγματοποιεί τέτοιες επισκέψεις, η δραστήρια δημοτική σύμβουλος Αλεξάνδρειας (εκλεγμένη με τον αντιπολιτευόμενο συνδυασμό του Φώτη Δημητριάδη) και φροντίζει πάντα να διατηρεί «ζωντανή» την επαφή της με τον κόσμο και τους φορείς της περιοχής της. Όμως αυτές οι τελευταίες «κινήσεις» που κάνει και μάλιστα μεσούσης της εορταστικής περιόδου, αφήνουν (όσο να΄ναι) και μια όσμωση «προεκλογικής» προετοιμασίας.

Για την ώρα όμως θα περιορίσουμε έως εδώ,  το σχόλιο και την εκτίμηση, και θα συνεχίσουμε την αναφορά μας, στην εν λόγω επίσκεψη της Όλγας Μοσχοπούλου, που μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση «εξήρε το έργο των εργαζομένων, που υπό αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να ανταποκριθούν στην πληθώρα των αναγκών που καλούνται να καλύψουν». Τόνισε δε την ανάγκη ενίσχυσης του τμήματος Πρόνοιας του Δήμου με ειδικευμένο προσωπικό (Κοινωνικούς Λειτουργούς), ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε για το ΚΑΠΗ του Δήμου, το οποίο και τυγχάνει μεγάλης αποδοχής από τους δημότες της Αλεξάνδρειας.

Ειδικά για το ΚΑΠΗ υποστήριξε ότι η δομή του θα πρέπει να στηριχθεί με κάθε τρόπο προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα το επιτυχημένο έργο του. «Οφείλουμε να στηρίξουμε τις προσπάθειες των εργαζομένων, καθώς σε αυτούς οφείλεται η επιτυχία της δομής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως μαθαίνουμε, η Όλγα Μοσχοπούλου, στο  επόμενο χρονικό διάστημα και στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που έχει με εργαζόμενους σε δημοτικές υπηρεσίες  και συνδημότες της , θα συνεχίσει το κύκλο επισκέψεων σε υπηρεσίες και δομές του Δήμου Αλεξάνδρειας αλλά και σε άλλους φορείς ζωτικής σημασίας για την περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *