ΒΕΡΟΙΑ posted by

Τα χριστουγεννιάτικα “ορόσημα” για τον συνδυασμό και την υποψηφιότητα της Γεωργίας Μπατσαρά

Τα χριστουγεννιάτικα “ορόσημα” για τον συνδυασμό και την υποψηφιότητα της Γεωργίας Μπατσαρά

Τα Χριστούγεννα ήταν κατά κάποιο τρόπο ένα “ορόσημο” για τη Γεωργία Μπατσαρά, για τον συνδυασμό και την υποψηφιότητά της, στον δήμο Βέροιας, σε σχέση με δύο σημεία και με βάση τα “όρια” που ή ίδια είχε αναφέρει στην “εναρκτήρια” συνέντευξη τύπου που έδωσε στις αρχές Δεκέμβρη.

Το πρώτο αφορούσε στα “σενάρια αντικατάστασής της” που και η ίδια είχε παραδεχθεί ότι κυκλοφορούν, σημειώνοντας χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που έδωσε στις 5/12/2018:“Υπήρχε σχέδιο να αποχωρήσω έως τις 30 Νοεμβρίου. Πάει όμως κι αυτό. Τώρα λένε ότι μπορεί να αποχωρήσω τα Χριστούγεννα. Δεν πειράζει, ας λένε… Εμείς παραμένουμε στον στόχο και βάζω τελεία στα σενάρια. Ούτε λέξη για παραίτηση. Εμείς προχωράμε, στήνουμε ψηφοδέλτιο, τελεία”.

Τα Χριστούγεννα λοιπόν πέρασαν, η Γεωργία Μπατσαρά συνεχίζει ως υποψήφια δήμαρχος Βέροιας με το επίσημο “χρίσμα” της Νέας Δημοκρατίας και νομίζουμε ότι δεν υπάρχει πλέον θέμα “αντικατάστασης”. Όπως μάλιστα σχολίαζαν προχθές στελέχη της ΝΔ Βέροιας, αυτό φάνηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στο 12ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, όπου ήταν παρούσα και η υποψήφια δήμαρχος της “γαλάζιας” παράταξης. Εκεί έλαβε για ακόμη μια φορά, τη συνολική υποστήριξη των μεγαλοστελεχών του κόμματος και πρώτα από όλους, του ιδίου του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ οι ασκούντες την τέχνη της ύφανσης σεναρίων είχαν λάβει αντίστοιχο μήνυμα πιο πριν και δεν το συνέχισαν καν…

Το δεύτερο σημείο που η Γεωργία Μπατσαρά είχε “οριοθετήσει” σε σχέση με τα Χριστούγεννα, στην προαναφερόμενη συνέντευξη τύπου, ήταν η σύνθεση του ψηφοδελτίου της. Όπως είχε πει τότε, υπάρχει στη διάθεσή της μια πληθώρα υποψηφίων για να πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό της και ενδεχομένως να μην υπάρχουν κενές θέσεις στον συνδυασμό μετά τα Χριστούγεννα. “Αν ενδιαφέρεται κάποιος διαθέτουμε ακόμη θέσεις. Όμως μετά τα Χριστούγεννα ίσως να μην έχουμε κενές θέσεις” είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Τα Χριστούγεννα λοιπόν πέρασαν και για αυτό το “ορόσημο” κι όπως μαθαίνουμε υπάρχουν ακόμη “διαθέσιμες θέσεις” για το ψηφοδέλτιό της, συνεπώς η “πρόσκληση” της Γεωργίας Μπατσαρά προφανώς παίρνει… παράταση. Κι εδώ που τα λέμε, πως θα μπορούσε να “κλείσει” από υποψήφιους ένας συνδυασμός όταν ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ούτε το “όνομά” του.

Πάντως, παραμονή των Χριστουγέννων και με τη σιγουριά της “αναντικατάστατης” η Γεωργία Μπατσαρά συγκέντρωσε υποψήφιους και στελέχη και “βγήκε” βόλτα στην αγορά και σε καφέ της Βέροιας, ανταλλάσσοντας ευχές με τον κόσμο και μοιράζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας.

Το στιγμιότυπο της ομάδας είναι χαρακτηριστικό με τη Γεωργία Μπατσαρά να πλαισιώνεται από υποψήφιους του συνδυασμού της και επιτελικά στελέχη της. Ανάμεσά τους, η Συρμούλα Τζήμα- Τόπη, η Μιρέλα Ορταντζόγλου και οι Γιώργος Τσίρης, Αντώνης Κουφόπουλος, Δημήτρης Πυρινός, Κλήμης Παπαδόπουλος και άλλα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα της και στηρίζουν τον αγώνα της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *