ΝΑΟΥΣΑ posted by

“Ποτάμι είσαι”, “ο Σταύρος είσαι”, δεν μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό. Επί της ουσίας όμως;

“Ποτάμι είσαι”, “ο Σταύρος είσαι”, δεν μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό. Επί της ουσίας όμως;

Ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης (φωτο) έχει αποφασίσει να είναι και πάλι υποψήφιος χωρίς να επιδιώκει “χρίσματα” και κομματικές στηρίξεις. Παρόλα αυτά, το “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην πρώτη λίστα των υποψηφίων δημάρχων που κατά την άποψή του “πρέπει να συνεχίσουν να υπηρετούν τις τοπικές υποθέσεις”.

Όπως διευκρινίζει η ανακοίνωση “Το Ποτάμι θα συνεχίσει να μη δίνει χρίσματα” προσθέτει όμως ότι “τους Δημάρχους που έχουν να επιδείξουν θετικό έργο, θα συνεχίσουν να τους στηρίζουν οι εθελοντές, τα μέλη και τα στελέχη του Ποταμιού” ακόμη κι αν ανήκουν σε ‘αντίπαλα κόμματα’ επειδή αυτό “δεν είναι λόγος να μην τους εμπιστευθούμε και να μην δουλέψουμε μαζί τους” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια ανακοίνωση.

Ομολογουμένως “πρωτότυπος” τρόπος υποστήριξης ενός δημάρχου, όμως… “Ποτάμι είσαι”, “ο Σταύρος είσαι”, δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό και κάτι… συμβατικό! Το θέμα είναι τι μπορεί να δώσει το Ποτάμι στη Νάουσα επί της ουσίας, σε ψήφους και σε κόσμο, σε σχέση με την υποψηφιότητα του Νίκου Κουτσογιάννη. Ή μήπως μπορεί;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *