ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Ανεβάζει τον πήχη ο Μιχάλης Χαλκίδης

Ανεβάζει τον πήχη ο Μιχάλης Χαλκίδης

Η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μιχάλης Χαλκίδης την περασμένη Τετάρτη, ως υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας, παρά το γεγονός ότι ήταν “κλειστή”, εξελίχθηκε σε ιδιαιτέρως “ανοιχτή” από την άποψη των ειδήσεων. Ήταν πολυπληθής από προσέλευση κόσμου και ήταν πολυπρόσωπη από παρουσίες τοπικών “ονομάτων” που θεωρείται ότι διαθέτουν σημαντική εκλογική δύναμη,

Καθώς μάλιστα δεν έχουν γίνει (ως τώρα) άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις, από άλλους υποψήφιους δημάρχους της Αλεξάνδρειας, είτε “κλειστές” είτε “ανοικτές”, η εκδήλωση του Μιχάλη Χαλκίδη έθεσε ήδη το πρώτο “ύψος” του πήχη. Ένα “ύψος” που καλούνται να πλησιάσουν ή και να ξεπεράσουν όσοι εκ των υποψηφίων σχεδιάζουν τέτοιες εκδηλώσεις στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Αν δεν τους προλάβει στο μεταξύ, ο ίδιος ο Μιχάλης Χαλκίδης και δεν βελτιώσει από μόνος, το ατομικό του ρεκόρ.
Διότι όπως μαθαίνουμε, ξεκίνησε την προετοιμασία μιας περισσότερο φιλόδοξης εκδήλωσης, αυτή τη φορά “ανοιχτής”, που την προγραμματίζει “προσεχώς” στον πολυχώρο του “Αλεξάνδρειου Μέλαθρου”… Αλεξάνδρειας!

Μια αίθουσα που σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να διαμορφωθεί έτσι ώστε να χωρέσει και πάνω από 1.500 άτομα, οπότε ο Μιχάλης Χαλκίδης δεν πάει απλώς για να ανεβάσει τον πήχη, ούτε για να καταρρίψει ένα τοπικό ρεκόρ αλλά πάει για να σπάσει τα κοντέρ!!!
Μέχρι τότε όμως, ας κρατάμε μικρό καλάθι, ας μείνουμε στα τρέχοντα και ας αναμένουμε τις συγκεντρώσεις.

ΥΓ:
Όπως μας ενημερώνουν, sold out στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρο” με 1600 plus παριστάμενους, έκανε μόνο ο… Σταμάτης Γονίδης. Λες;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *