ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Ποιος θα είναι ο «δρόμος» της Όλγας Μοσχοπούλου;

Ποιος θα είναι ο «δρόμος» της Όλγας Μοσχοπούλου;

Εντείνει τις επαφές και την επικοινωνία της, η Όλγα Μοσχοπούλου, με τον κόσμο του δήμου Αλεξάνδρειας και συνεχίζει να δίνει το παρών σε εκδηλώσεις και άλλες κοινωνικές δραστηριότητες, όπως κάνει από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος έστω κι αν το εκλογικό αποτέλεσμα κατέταξε τον συνδυασμό της, στην αξιωματική αντιπολίτευση (εκλέχθηκε με τον συνδυασμό του Φώτη Δημητριάδη).

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε στις δομές Πρόνοιας του Δήμου Αλεξάνδρειας (φωτο) προκειμένου να ενημερωθεί για τις ανάγκες που έχουν, ενώ πριν και στη διάρκεια των Χριστουγέννων συμμετείχε σε εορταστικές εκδηλώσεις που έγιναν στην Αλεξάνδρεια και σε χωριά του δήμου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Όλγα Μοσχοπούλου είναι και επίσημα Πολιτικό Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και όταν πριν λίγο καιρό, ο Φώτης Δημητριάδης ανακοίνωσε ότι δεν θα ασχοληθεί άλλο με τις δημοτικές εκλογές, το όνομά της «εμφανίστηκε» ως πιθανή διάδοχος για να ηγηθεί του συνδυασμού του και να διεκδικήσει τον δήμο Αλεξάνδρειας. Μια υπόθεση που τελικά δεν προχώρησε κι έκτοτε το κάθε μέλος του συνδυασμού ακολουθεί τον δικό του δρόμο.

Ποιος άραγε θα είναι ο δρόμος της Όλγας Μοσχοπούλου;
Διότι όλα αυτά που κάνει, όσο κι αν δεν είναι κάτι καινούργιο για τον τρόπο που πολιτεύεται, είναι λίγο απίθανο να μη σχετίζονται με τις ερχόμενες εκλογές.
Ποιες όμως μπορεί αν είναι αυτές οι εκλογές; Εθνικές, περιφερειακές ή αυτοδιοικητικές;

Οι εθνικές εκλογές μάλλον είναι ακόμη «μακρινές» για την Όλγα αν και το όνομά της συμπεριλαμβάνεται στις κατά καιρούς κομματικές αναζητήσεις. Εκτός αυτού, η σύνθεση του ψηφοδέλτιου της ΝΔ Ημαθίας για τις ερχόμενες εκλογές φαίνεται ότι έχει «κλειδώσει» χωρίς τη συμμετοχή της.

Οι περιφερειακές εκλογές ήταν ένα σενάριο που την συμπεριλάβανε ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο όμως και πάλι οι εξελίξεις δεν φαίνεται να το επιβεβαιώνουν. Ήδη η «κλεισμένη» υποψηφιότητα της Ολυμπίας Σουγιουλτζή έχει τοπική όσμωση Αλεξάνδρειας ενώ σχεδόν έχει «κλείσει» άλλη μια τοπική υποψηφιότητα, άνδρα αυτή τη φορά, που ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί. Συνεπώς και η περίπτωση αυτή, μάλλον δεν ανταποκρίνεται στις προθέσεις της Όλγας Μοσχοπούλου. Φαίνεται λοιπόν ότι της «απέμεινε» μόνο η επιλογή των δημοτικών εκλογών, που εφόσον θέλει να πολιτευτεί και πάλι, αυτή την εποχή δείχνουν… «μονόδρομος.

Και γιατί να μη θέλει να πολιτευτεί;
Το θέλει όπως μαθαίνουμε και το αξίζει όπως λέει ο κόσμος.
Οι δε δημοτικές εκλογές μπορεί να αναφέρθηκαν ως «τελευταία» επιλογή στο σχόλιο που κάνουμε, όλοι όμως ξέρουμε ότι για την Όλγα Μοσχοπούλου είναι η «πρώτη» επιλογή. Ξέρει καλά τον χώρο, γνωρίζει τις ευθείες και τις ανηφόρες του και κυρίως ξέρει με ποιους έχει να κάνει. Όπως και ο κόσμος, ξέρει με ποια έχει να κάνει κι αυτό είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα που η ίδια διαθέτει και στηρίζεται σε αυτό. Στην αγάπη και στην εμπιστοσύνη του κόσμου.

Όσο για τον συνδυασμό που θα επιλέξει για να είναι υποψήφια, αυτό είναι άλλη υπόθεση. Είναι σα να θέλει να πάρει κάποιος μεταγραφή στην Ισπανία και να πρέπει να επιλέξει μεταξύ της Ρεάλ, της Μπαρτσελόνα και της… Αθλέτικο Μαδρίτης. Μόνο που η Αλεξάνδρεια δεν είναι Ισπανία, και ούτε ο Παναγιώτης είναι Ρεάλ, ούτε ο Μιχάλης είναι Μπαρτσελόνα, ούτε καν ο Αργύρης… Αθλέτικο.
Όλε…!

2 Σχόλια

  • Ας βαλει στοιχημα εαν θελει οτι δεν θα ειναι με τον Γκυρινη

  • Στις μεταγραφές-και ειδικά σε μεγάλες ομάδες- τα ευρώ είναι πολλά!!
    Εδώ μιλάμε για προσφορά!!!
    Μη συγκρίνεται ανόμοια πράγματα.
    Η Κυρία Μοσχοπούλου θα επιλέξει αυτόν που μπορεί και θα προσφέρει τα περισσότερα στον Δήμο!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up