ΒΕΡΟΙΑ posted by

Ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης δεν είναι από αυτούς που “υποβαστάζονται” αλλά που “βάζουν” πλάτη.

Ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης δεν είναι από αυτούς που “υποβαστάζονται” αλλά που “βάζουν” πλάτη.

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας βράβευσε και φέτος τους καλύτερους μαθητές και φοιτητές της Αλεξάνδρειας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για 20η χρονιά χθες το απόγευμα (Πέμπτης 27) παρουσία πλήθους κόσμου. Τις βραβεύσεις έκαναν ο Μητροπολίτης Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Αντωνίου, ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας Δημήτρης Ράπτης και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στέφανος Γκιουρτζής.

Πέρα από τα συγχαρητήρια στους διοργανωτές της αξιέπαινης εκδήλωσης και τους επάξια βραβευθέντες, αξίζει να σημειωθεί και κάτι ακόμη: Στη διάρκεια της τελετής έγινε ειδική μνεία για την παρουσία του εκ Ναούσης ορμώμενου Θεόφιλου Τεληγιαννίδη, που παρότι χρησιμοποιεί ακόμη πατερίτσες, λόγω πρόσφατου τραυματισμού σε ατύχημα, δεν δίστασε να μεταβεί μέχρι την Αλεξάνδρεια, ώστε να είναι παρών στην βράβευση και να τιμήσει με την παρουσία του, την εκδήλωση και τους παριστάμενους.

Όσοι γνωρίζουν τον Θεόφιλο Τεληγιαννίδη ξέρουν ότι είναι άνθρωπος που τιμά τον τόπο και τον κόσμο της Ημαθίας όχι μόνο τώρα που είναι περιφερειακός σύμβουλος αλλά και από πριν. Και κανένα “ατύχημα” δεν θα τον εμποδίσει να συμμετέχει σε κάτι που πιστεύει, σε κάτι που θεωρεί σωστό. Αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει κι αυτό του δίνει αξία και αναγνώριση. Όσο για την “πατερίτσα” θα του ευχηθούμε σύντομα να την αφήσει στην άκρη κι έτσι πρέπει. Διότι ο Θεόφιλος δεν είναι από αυτούς που “υποβαστάζονται” αλλά από αυτούς που “βάζουν” πλάτη.

Περισσότερα στιγμιότυπα από την εκδήλωση της Αλεξάνδρειας (βραβευθέντες και παριστάμενους), μπορείτε να δείτε στο alexandreia-gidas.gr κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *