ΗΜΑΘΙΑ posted by

Ο Ξενοκράτης Σακλάς δεν είναι ρίψασπις!

Ο Ξενοκράτης Σακλάς δεν είναι ρίψασπις!

Μεγάλη η απώλεια όταν «χάνεις» από τα χαρακώματα των αγώνων σου, έναν συμμαχητή που ταυτόχρονα είναι ομοαίματος φίλος και «αδελφός». Ελάχιστοι ίσως έχουν νιώσει το κόστος μιας τέτοιας απώλειας καθώς αυτά δεν είναι για τους πολλούς αλλά για τους εναπομείναντες.

Κάπως έτσι ένιωσε σίγουρα ο εκ Ναούσης ορμώμενος Ξενοκράτης Σακλάς, συνεπής μπροστάρης-μαχητής των ιδεών του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στην Ημαθία, όταν έμαθε ότι ο πυλώνας του επικοινωνιακού επιτελείου του κόμματος, ο Αντώνης Μυλωνάκης (δημοσιογράφος και βετεράνος πιλότος συνταγματάρχης ε.α) , αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Συναγερμό, για να ιδρύσει πολιτική κίνηση.

Τέτοιες στιγμές σαν αυτή που ένιωσε ο Ξενοκράτης Σακλάς, όπως μαθαίνουμε, είναι που μετατρέπουν το «κόστος» σε πένθος. Διότι όσοι γνωρίζουν τον Σακλά, ξέρουν ότι πάνω από όλα βάζει τους φίλους και «αδελφούς» του, ξέρουν όμως και κάτι ακόμη. Ξέρουν ότι ο Ξενοκράτης δεν είναι και ούτε υπήρξε ποτέ, ρίψασπις.  Κι αυτός είναι ο λόγος που ο ημαθιώτης πολιτευτής του ΛΑΟΣ, «θρήνησε» για τον «χαμό» του Αντώνη Μυλωνάκη έσπευσε όμως να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, δηλώνοντας:

 «Να δηλώσω και να εξηγήσω τι; Πως ανήκω στο ΛΑ.Ο.Σ; Θεωρώ αυτονόητο, πως δεν πρέπει να δηλώσω και να εξηγήσω τίποτα, γιατί δηλαδή, πρέπει να δηλώσω, πως είμαι γιος του πατέρα μου, επειδή ο αδερφός μου παρεξηγήθηκε μαζί του και έφυγε από το σπίτι μας…Ανήκω στον εαυτό μου πολιτικά μέχρι θανάτου, για να μου πουν στον επιτάφιο λόγο μου, που δεν θα βρεθεί κανείς, που ούτε τάφο δεν θα’ χω να μπω, πως υπήρξα λαϊκός δεξιός πατριώτης, στο όνομα του ΛΑ.Ο.Σ . Ξενοκράτης».

Πρόεδρε Γιώργο Καρατζαφέρη δεν έχεις πολλούς σαν το Ξενοκράτη Σακλά.  Να ξέρεις ότι αυτό δεν είναι μια απλή δημοσιογραφική διαπίστωση αλλά έχει ευρύτερη αναγνώριση και  αν «βρίσκεσαι» στην Ημαθία, που «βρίσκεσαι» είναι η αλήθεια, χρωστάς πολλά και στον Ξενοκράτη. Να τα λέμε κι αυτά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *