ΗΜΑΘΙΑ posted by

Οι κομπόστες ροδάκινου της Ημαθίας ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Λατινική Αμερική και στην Άπω Ανατολή.

Οι κομπόστες ροδάκινου της Ημαθίας ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Λατινική Αμερική και στην Άπω Ανατολή.

Οι κομπόστες ροδάκινου της Ημαθίας ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Λατινική Αμερική και στην Άπω Ανατολή. Η Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη “ΑΛΜΜΕ ΑΕ” με έδρα την Κουλούρα Ημαθίας προχώρησε στην προκήρυξη δύο διαγωνισμών με αντικείμενο την προώθηση κονσερβοποιημένων ροδάκινων στον Καναδά, την Κολομβία και το Μεξικό (ο ένας) και ομοίως στη Ν. Κορέα και τη Σιγκαπούρη.

Οι σχετικές προκηρύξεις των δύο διαγωνισμών ήδη δημοσιεύθηκαν και όπως έγινε γνωστό από την ημαθιώτικη εταιρεία, μέχρι την Τετάρτη (9 Ιανουαρίου 2019) και ώρα 10:00 το πρωί, μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για την ανάληψη ενός εκ των δύο προγραμμάτων με τίτλο:

«Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης κονσερβοποιημένων ροδάκινων στον Καναδά, την Κολομβία και το Μεξικό» με προϋπολογισμό 2.758.745 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

«Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης κονσερβοποιημένων ροδάκινων στη Ν. Κορέα και τη Σιγκαπούρη» με προϋπολογισμό 2.094.325,50 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Περισσότερες πληροφορίες: ΑΛΜΜΕ Α.Ε. Κουλούρα Ημαθίας, Τηλ: 23310 97700 και 23310 97710, Υπεύθυνος Επικοινωνίας Αλαγκιοζίδης Πέτρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *