ΗΜΑΘΙΑ posted by

Μετά τον Θ. Τεληγιαννίδη τραυματίσθηκε στο πόδι και ο Γ. Κασαπίδης. Σοβαρότερος ο τραυματισμός του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Μετά τον Θ. Τεληγιαννίδη τραυματίσθηκε στο πόδι και ο Γ. Κασαπίδης. Σοβαρότερος ο τραυματισμός του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Κι άλλος τραυματισμός στελέχους της περιφερειακής αυτοδιοίκησης σημειώθηκε (αυτή τη φορά στα όρια της Ημαθίας) και μάλιστα ξανά σε υποψήφιο που ανήκει σε συνδυασμό που αντιπολιτεύεται την κυβερνητική πλευρά. Προφανώς είναι τυχαίο γεγονός και δεν συνδέεται ούτε το ένα με το άλλο, ούτε και σε σχέση με τις πολιτικές προτιμήσεις, όμως η σύμπτωση είναι τέτοια που δεν μπορείς να την παραβλέψεις.

Έτσι, μετά τον πρόσφατο επίπονο τραυματισμό του Θεόφιλου Τεληγιαννίδη, περιφερειακού συμβούλου Ημαθίας και εκ νέου υποψήφιου με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος έπαθε κάταγμα στη φτέρνα και κυκλοφορεί με πατερίτσες, χθες συνέβη ένας πολύ σοβαρότερος τραυματισμός σε στέλεχος του ίδιου χώρου.

Πρόκειται για τον βουλευτή της ΝΔ Κοζάνης και υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη που χθες θα αγωνίζονταν σε φιλανθρωπικό αγώνα βόλεϊ στην Κοζάνη αλλά σε κάποια φάση της προθέρμανσης ένιωσε άσχημο πόνο στο πόδι και διακομίστηκε αμέσως στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο της πόλης. Εκεί διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα και χειρουργήθηκε σήμερα, Κυριακή.

Να ευχηθούμε περαστικά σε κάθε περίπτωση και καλού- κακού εκεί στη Νέα Δημοκρατία και όσον αφορά στα περιφερειακά ψηφοδέλτιά της, ας “ρίξουν” κι ένα… ξεμάτιασμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *