ΒΕΡΟΙΑ posted by

“Φθηνά” τη γλύτωσε από μπλόκο… αστυνομίας, ο υποψ. δήμαρχος Βέροιας, Γιάννης Παπαγιάννης

“Φθηνά” τη γλύτωσε από μπλόκο… αστυνομίας, ο υποψ. δήμαρχος Βέροιας, Γιάννης Παπαγιάννης

Συνελήφθη” σήμερα στην περιοχή του Μακροχωρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, Γιάννης Παπαγιάννης και έσπευσε να το αναφέρει ο ίδιος, με δημόσια ανάρτησή του στο διαδίκτυο, γράφοντας σχετικά για όλα όσα συνέβησαν εκεί:

“Φθηνά” την γλύτωσα σήμερα από την ….. Αστυνομία (δεν σεβάστηκαν ούτε τη Δικηγορική μου ιδιότητα). Με σταμάτησαν “βίαια” και αιφνιδιαστικά επί της Εθνικής Οδού Βεροίας- Θεσσαλονίκης, μέσα στο Μακροχώρι. Οι “ράμπο” της τοπικής “ποντιακής” αστυνομίας με κατηγόρησαν ότι αφού σταμάτησα απότομα το αυτοκίνητο που οδηγούσα, δήθεν- αν είναι δυνατόν- “θαμπωμένος” από διερχόμενη πόντια νύφη “ερούξεν απάν ση’ νύφεν”. “Φοβήθηκα” ότι με βρήκε μεγάααλος μπελάς. Ευτυχώς η “παρεξήγηση” λύθηκε γρήγορα γιατί ακολουθούσε με δικό της αυτοκίνητο η επίσης Δικηγόρος και κυρίως επίσης Πόντια σύζυγός μου κα. Πόπη (Παρθένα) Δεμερτζίδου- Παπαγιάννη, οπότε δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις προς την πόντια νύφη και τη συνοδεία της και “καθάρισα” με απλό “πρόστιμο” 10 ευρώ. Συγχαρητήρια στους συντελεστές όλων των πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής του Δήμου Βέροιας που με αυτοθυσία και ελάχιστους, κυρίως προσωπικούς τους πόρους, προσφέρουν πολιτιστικό έργο, κρατάνε ισχυρές τις παραδόσεις και ενισχύουν τους δεσμούς και την κοινωνική συνοχή των Ελλήνων. Χρόνια Πολλά και του Χρόνου με υγεία.

Όπως καταλάβατε, ο Γιάννης Παπαγιάννης “συνελήφθη” σε εφαρμογή του εορταστικού και χιουμοριστικού έθιμου των Μωμόγερων και γλύτωσε κυρίως λόγω μεσολάβησης της ποντίας γυναίκας του, Πόπης Δεμερτζίδου και φυσικά λόγω της εορταστικής διάθεσης του ίδιου και των διοργανωτών. Χρόνια Πολλά κι από εμάς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *