ΒΕΡΟΙΑ posted by

Την “Πρωτοβουλία για το παιδί” στη Βέροια, επισκέφθηκαν ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Άρης.

Την “Πρωτοβουλία για το παιδί” στη Βέροια, επισκέφθηκαν ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Άρης.

Τον σύλλογο “Πρωτοβουλία για το παιδί” στην περιοχή της Βέροιας, επισκέφθηκαν το περασμένο Σάββατο, ποδοσφαιριστές του Άρη Θεσσαλονίκης, μετά από πρωτοβουλία του Ημαθιώτη προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη. Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα κι ανάμεσα σε χαρές και παιδικά χαμόγελα, οι ποδοσφαιριστές του Άρη φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς φίλους τους και μοίρασαν αυτόγραφα.

“Ήρθαμε σήμερα εγώ και οι συμπαίκτες μου στο ίδρυμα στη Βέροια. Δώσαμε πολύ μεγάλη χαρά. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή χρονιά με υγεία. Είναι κάτι πολύ σημαντικό που γίνεται εκ μέρους όλων αυτών των ανθρώπων για αυτά τα παιδιά. Να συνεχίσουν με την ίδια δύναμη και θέληση και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Δεληζήσης. Τις ευχαριστίες τους προς την ΠΑΕ Άρης για την ευαισθησία της, εξέφρασαν οι υπεύθυνοι της “Πρωτοβουλίας” και ο πρόεδρος του ιδρύματος, Τέλης Σιδηρόπουλος.

Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ Άρης για την πρωτοβουλία της και εύσημα στον Θόδωρο Καρυπίδη που παρά τη συνεχή ανέλιξή του σε υψηλές θέσεις προσωπικά και επιχειρηματικά, δεν ξεχνά την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *