ΕΛΛΑΔΑ posted by

Κυβέρνηση ακόμη και με «ψήφο ανοχής» αρκεί να «τραβήξει» μέχρι τον Οκτώβριο

Κυβέρνηση ακόμη και με «ψήφο ανοχής» αρκεί να «τραβήξει» μέχρι τον Οκτώβριο

Την άποψη ότι «οι συσχετισμοί δείχνουν πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα κυρωθεί με περισσότερες από 151 ψήφους» επανέλαβε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος και όλες οι ενδείξεις από την πλευρά της κυβέρνησης και η σιγουριά με τον τρόπο που επαναλαμβάνονται, «σηματοδοτούν» προς την ίδια κατεύθυνση.

Όσο για τη στάση του Πάνου Καμμένου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σημείωσε:  «Δεν προκύπτει ότι θα υπάρξει κατά κανένα τρόπο απώλεια της εμπιστοσύνης της Βουλής. Ο κ. Καμμένος έχει δηλώσει σαφώς ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, όμως δεν θα στηρίξει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης» και πρόσθεσε πως θα οδηγηθούμε σε κυβέρνηση με ψήφο ανοχής, όπως συμβαίνει σε πολλά άλλα ευρωπαϊκά κράτη, φέρνοντας ως παράδειγμα την Ισπανία».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πρόσφατα ότι «ψάχνει» ημερομηνία εκλογών για τον Οκτώβριο ενώ με τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου «μπαίνει» στα σενάρια και η παράμετρος της έως τότε διακυβέρνησης, ακόμη και με «ψήφο ανοχής» κι αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί καθόλου την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Αρκεί να «τραβήξει» μέχρι τον Οκτώβριο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *