ΕΛΛΑΔΑ posted by

Δωδεκαθεϊστές καταγγέλλουν “άγρια επίθεση” από χριστιανούς, στη διάρκεια “τελετής” στο Ιερό της Ελευσίνας

Δωδεκαθεϊστές καταγγέλλουν “άγρια επίθεση” από χριστιανούς, στη διάρκεια “τελετής” στο Ιερό της Ελευσίνας

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Ιερό της Ελευσίνας όταν τρία άτομα επιτέθηκαν σε ομάδα οπαδών της αρχαίας ελληνικής θρησκείας, οι οποίοι εκείνη την ώρα πραγματοποιούσαν τελετή και δοξολογία, σύμφωνα με το δόγμα που ακολουθούν και ανάγεται στο δωδεκάθεο. Οι  υπεύθυνοι του αναγνωρισμένου Πολιτιστικού Συλλόγου «Γλαυκώπις», που πραγματοποιούν συχνά εξορμήσεις και τελετές σε χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, κατήγγειλαν ότι οι άγνωστοι τρομοκράτησαν τους παρευρισκόμενους, βιαιοπράγησαν εναντίον τους και βανδάλισαν τον βωμό που είχαν στήσει.

Όπως υποστήριξαν, οι τρεις άγνωστοι τους προπηλάκισαν, λέγοντάς τους: «Εδώ είναι χριστιανική χώρα. Μαζεύετε τα γιατί  θα σας τα σπάσουμε».

Για το ζήτημα εξέδωσε ανακοίνωση το Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών, ο φορέας της αναγνωρισμένης επίσημα από το κράτος «Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας», στην οποία καταγγέλλει «τον αυξανόμενο εκφασισμό και εκβαρβαρισμό της κοινωνίας μας, με καταφανή ευθύνη όλων των προσφάτων κυβερνήσεων της καθημαγμένης πατρίδας μας» και απαιτεί «τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των ανθελλήνων τραμπούκων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *