ΒΕΡΟΙΑ posted by

“Πρωτοχρονιάτικες” εθιμοτυπικές επισκέψεις της Γεωργίας Μπατσαρά

“Πρωτοχρονιάτικες” εθιμοτυπικές επισκέψεις της Γεωργίας Μπατσαρά

Η υποψήφια δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά έχοντας μια πολύπλευρη εμπειρία διοίκησης από τη μέχρι σήμερα θητεία της, στο κοινοβούλιο και σε άλλες θέσεις ευθύνης (π.χ. στην εκπαίδευση) αλλά κι επειδή ως άνθρωπος είναι ιδιαίτερα ευγενής και με τρόπους, έχει άποψη και μπορεί να διαχωρίζει τα «προεκλογικά» από τα «θεσμικά» που απορρέουν λόγω  θέσης ή αξιώματος.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο κινούμενη, επισκέφθηκε τις τοπικές αρχές που εδρεύουν στη Βέροια και αντάλλαξε ευχές για καλή χρονιά «με υγεία και δύναμη» όπως τόνιζε χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, η Γεωργία Μπατσαρά συνοδευόμενη από ένα μέρος υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού της, επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, τον Μητροπολίτη Βέροιας, Νάουσας και Καμπανίας Παντελεήμονα, τον Διοικητή της Μεραρχίας Υποστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας Χρήστο Σιμούλη, τον Διευθυντή της Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Αστυνομίας Διονύση Κούγκα και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας Αντιπύραρχο Νίκο Παλαμούτη. 

Κι επειδή η υποψήφια δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας, δεν ήθελε να υπάρξει η παραμικρή παρερμηνεία για τον πραγματικά εθιμοτυπικό σκοπό των προαναφερόμενων επισκέψεών της, έκανε γνωστό σε όλους ότι θα τους (ξανά) επισκεφθεί άμεσα, αυτή τη φορά στο πλαίσιο μιας προεκλογικής ενημέρωσης, έτσι ώστε να καταγραφούν ζητήματα που τους αφορούν “υπηρεσιακά” και μπορούν να βελτιώσουν τις συνθήκες της συνεργασίας τους, με τον Δήμο Βέροιας. 

Να προσθέσουμε τέλος ότι η Γεωργία Μπατσαρά μας έστειλε και τις ευχές που κάνει για τη νέα χρονιά ευχόμενη σε  όλο τον κόσμο, το 2019 να είναι μια χρονιά καλύτερη από αυτήν που έφυγε και να γιατρέψει κάθε πληγή που δημιουργήθηκε το 2018.

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από την επίσκεψή της, στον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *