ΗΜΑΘΙΑ posted by

Ετοιμάζει παρέμβαση ο Απόστολος Εμμανουηλίδης

Ετοιμάζει παρέμβαση ο Απόστολος Εμμανουηλίδης

Με ενδιαφέρον πληροφορηθήκαμε για την πρόθεση του Απόστολου Εμμανουηλίδη, γνωστού τουριστικού πράκτορα και πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία, να παρέμβει δημοσίως και να τοποθετηθεί εντός των προσεχών ημερών, πάνω σε διάφορα ζητήματα που αφορούν στην τοπική επικαιρότητα, χωρίς να υπάρχει μια πιο συγκεκριμένη ενημέρωση για τα θέματα που σκοπεύει να σχολιάσει.

Όπως και να’ χει σε σχέση με τον τρόπο που θα το κάνει ένα είναι σίγουρο.
Ότι θα έχει… “ζουμί” καθώς όλοι αναγνωρίζουν ότι οι κατά καιρούς παρεμβάσεις του, δεν είναι απλώς εύστοχες και πάντα επί της ουσίας αλλά είναι και ιδιαιτέρως καυστικές σε μια εποχή που δύσκολα βρίσκεις δημόσιο πρόσωπο να μη… μασάει τα λόγια του. Επιπλέον, προφανώς και “νομιμοποιείται” ο Απόστολος Εμμανουηλίδης να “μιλήσει” για πολλά.

Για τη Νέα Δημοκρατία, τη γενικότερη πορεία της και ειδικότερα για τις “επιλογές” του κόμματος σε σχέση με τις εθνικές εκλογές και τα πρόσωπα του ψηφοδελτίου της Ημαθίας, αλλά και την “αποτελεσματικότητα” των τοπικών κομματικών οργάνων και άλλων στελεχών σε σχέση με τα προβλήματα της περιοχής.

Για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές σε σχέση με την παρουσία των υποψηφίων που στηρίζει ή δεν στηρίζει η Νέα Δημοκρατία σε σχέση με την Ημαθία, αλλά και τυχόν άλλων προσώπων που μπορούσε να “επιστρατεύσει” για ένα καλύτερο αποτέλεσμα και δεν το έκανε ή δεν το… πέτυχε.

Για τη δική του συμμετοχή σε όλες αυτές τις διαδικασίες, τις προθέσεις του και τις αποφάσεις του αλλά και για το πως κρίνει τη μέχρι τώρα “συμπεριφορά” του κόμματος προς τον ίδιο, σε σχέση με τη μέχρι σήμερα πορεία και προσφορά του.

Και βέβαια, επειδή ως επαγγελματίας θεωρείται από τους κορυφαίους που γνωρίζουν την υπόθεση του Τουρισμού, θα έχει ενδιαφέρον να μιλήσει και για το θέμα της τουριστικής ανάπτυξης της Ημαθίας, έναν χώρο που απαιτεί σοβαρότητα και δυστυχώς αυτό δεν το έχουν αντιληφθεί όσοι θα έπρεπε.

Είναι σίγουρο ότι εάν ο Απόστολος Εμμανουηλίδης αποφασίσει να θίξει όλα τα παραπάνω ζητήματα ή κάποια από αυτά, θα προκαλέσει αίσθηση, θα “ξεσηκώσει” κουβέντα και ίσως στεναχωρήσει κάποια πρόσωπα. Για να δούμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *