ΗΜΑΘΙΑ posted by

Για να ευχαριστεί μόνο έναν αγροτικό σύλλογο κάτι παραπάνω θα ξέρει…

Για να ευχαριστεί μόνο έναν αγροτικό σύλλογο κάτι παραπάνω θα ξέρει…

Η βουλευτής Ημαθίας με το ΣΥΡΙΖΑ, Φρόσω Καρασαρλίδου, ασχολήθηκε επί της ουσίας με το πρόβλημα των ροδακινοπαραγωγών κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Ανέλαβε πρωτοβουλίες, βρέθηκε κοντά στους αγρότες, μίλησε, άκουσε, επικοινώνησε. Λογικό ήταν να σπεύσει με ανακοίνωσή της, στο άκουσμα της θετικής είδησης για την ανταπόκριση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Αραχωβίτη στο αίτημα για να συμπεριληφθούν και τα συμπύρηνα ροδάκινα όπως και τα νεκταρίνια, στην έκτακτη οικονομική ενίσχυση των ροδακινοπαραγωγών για ζημιές από κακοκαιρία.

Ικανοποιήθηκε το αίτημα που υποβάλαμε ως κυβερνητικοί βουλευτές, για την αποζημίωση όλων των ποικιλιών που πρότειναν οι Οργανώσεις Παραγωγών συμπεριλαμβανομένων και των συμπυρήνων” αναφέρει η Φρόσω Καρασαρλίδου, παράλληλα όμως κάνει και ευχαριστίες σημειώνοντας: “Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω για την θετική ανταπόκριση τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αραχωβίτη, όλες τις Συνεταιριστικές Οργανώσεις Παραγωγών Ημαθίας και Πέλλας, τον Ενιαίο Σύλλογο Αγροτών Νάουσας και την Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ημαθίας που με την παράθεση στοιχείων συνέβαλαν σε αυτήν την θετική εξέλιξη”.

Τι έχουμε να παρατηρήσουμε:
Από τους πέντε (5) τουλάχιστον Αγροτικούς Συλλόγους της Ημαθίας (ίσως και παραπάνω διότι όλο και κάποιος ακόμη μπορεί να ιδρύθηκε στο μεταξύ…), που απ΄ότι γνωρίζουμε όλοι (;) έκαναν ανακοινώσεις ή “ασχολήθηκαν” με το πρόβλημα, η Φρόσω Καρασαρλίδου ευχαριστεί μόνο τον ένα. Τον Ενιαίο Σύλλογο Αγροτών Νάουσας…
Για να το κάνει έτσι κάτι παραπάνω θα ξέρει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *