ΗΜΑΘΙΑ posted by

Την Πέμπτη ανακοινώνονται οι πρώτοι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας με τη συμμετοχή και στελέχους από την Ημαθία

Την Πέμπτη ανακοινώνονται οι πρώτοι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας με τη συμμετοχή και στελέχους από την Ημαθία

Ο κύβος ερρίφθη.
Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου συμπληρώνονται  τρία χρόνια από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία  της Νέας Δημοκρατίας και μέσα σε πανηγυρικό και επετειακό κλίμα, παρουσία στελεχών και των μελών της νέας Πολιτικής Επιτροπής (που θα συνεδριάσει για πρώτη φορά), θα γίνει ανακοίνωση της πρώτης φουρνιάς υποψηφίων βουλευτών του κόμματος, στα ονόματα των οποίων θα περιλαμβάνονται και  δεκάδες καινούρια στελέχη που θα πολιτευθούν για πρώτη φορά σε εθνικό επίπεδο. Στην ανακοίνωση αυτή αναμένεται να συμπεριληφθούν και οι 30 γυναίκες υποψήφιες που αρχικά ήταν να ανακοινωθούν πριν τις γιορτές όμως οι αντιδράσεις που προέκυψαν για τον «διαχωρισμό» οδήγησαν στην αναβολή της απόφασης.

Όπως δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος, η  ανακοίνωση της Πέμπτης «θα περιλαμβάνει ονόματα που εκφράζουν όχι μόνο την ηλικιακή ανανέωση αλλά και το άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία με στελέχη υψηλής κατάρτισης, ικανά να διατυπώσουν μια σύγχρονη πολιτική αντίληψη,  με αξίες, με φρεσκάδα και τόλμη».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στα ονόματα που θα ανακοινωθούν θα περιλαμβάνεται και η περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας, Νίκη Καρατζούλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *