ΗΜΑΘΙΑ posted by

Πανημαθιακή σύσκεψη αύριο στην Πατρίδα Βέροιας, για νέο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Πανημαθιακή σύσκεψη αύριο στην Πατρίδα Βέροιας, για νέο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Σύσκεψη για να εξεταστεί το ενδεχόμενο διοργάνωσης νέου συλλαλητηρίου των πολιτιστικών συλλόγων και άλλων φορέων της Ημαθίας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, συγκαλεί για αύριο Τετάρτη στην Πατρίδα Βέροιας, ο Αντώνης Καγκελίδης, πρόεδρος του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων (ΣΠΟΣ) Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. Η πρωτοβουλία για τη σύσκεψη γίνεται με αφορμή την αναμενόμενη ψήφισης (κύρωσης) της συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Σκοπίων και της κατάθεσης της για κύρωση από την αντίστοιχη ελληνική Βουλή. Η πρόσκληση του Αντώνη Καγκελίδη απευθύνεται προς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους-Σωματεία-Φορείς και Μ.Μ.Ε. του Ν. Hμαθίας και θα διεξαχθεί στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ» με ώρα έναρξης 06,00 το απόγευμα.

Στην πρόσκληση αναφέρονται τα εξής:

Εν όψει της επικείμενης ψήφισης (κύρωσης) της συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Σκοπίων και της κατάθεσης της για κύρωση από την αντίστοιχη ελληνική, το ΣΠΟΣ Κ. Μακεδονίας – Θεσσαλίας καλεί τους συλλόγους του Ν. Ημαθίας την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου και ώρα 6μ.μ. στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ» για να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:

– Απόφαση για διοργάνωση συλλαλητηρίου.

Σε περίπτωση θετικής απόφασης:
– Καθορισμός τόπου, ημερομηνίας και ώρας.
– Ορισμός συντονιστικής επιτροπής.
– Απόφαση για συνδιοργάνωση η μη.
– Απόφαση για ομιλητές και εξουσιοδότηση της Συντονιστική Επιτροπής.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. Ο εκπρόσωπος του Νομικού Προσώπου, που θα παρευρεθεί θα εκφράζει τον φορέα του άσχετα με την προσωπική του άποψη.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος του ΣΠΟΣ Κ. Μακεδονίας – Θεσσαλίας
Αντώνης Καγκελιδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up