ΒΕΡΟΙΑ posted by

Ο κοινός παρονομαστής της Γεωργίας Μπατσαρά και του Δημήτρη Μαυρογιώργου

Ο κοινός παρονομαστής της Γεωργίας Μπατσαρά και του Δημήτρη Μαυρογιώργου

Η Γεωργία Μπατσαρά -όπως μας πληροφορούν- δίνει ιδιαίτερη σημασία στη συνεργασία που πρέπει να έχει η δημοτική αρχή με όλες τις δομές παροχής υγείας και περίθαλψης που εδρεύουν στον δήμο πόσο μάλλον με τις αντίστοιχες δημόσιες δομές δευτεροβάθμιας περίθαλψης όπως είναι το Νοσοκομείο Βέροιας. Μια μονάδα που αποτελεί βασική υποδομή για τους πολίτες του δήμου Βέροιας κι αυτό η υποψήφια δήμαρχος το γνωρίζει καλά όχι μόνο από προσωπική άποψη αλλά και εξ αιτίας των ιδιαίτερα έμπειρων συνεργατών που πλαισιώνουν την προσπάθειά της και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη λειτουργία του Νοσοκομείου Βέροιας.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο και θέλοντας να ενημερωθεί για όλα τα νεώτερα που βρίσκονται σε εξέλιξη ή απασχολούν το νοσοκομείο, έκρινε σκόπιμο να πραγματοποιήσει μια ενημερωτική συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου, τον Δημήτρη Μαυρογιώργο, που πρόθυμα ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Γεωργίας Μπατσαρά όπως άλλωστε έχει κάνει και σε αντίστοιχα αιτήματα άλλων υποψηφίων (στη Νάουσα) αλλά και όσων -θεσμικά- θέλουν να ενημερωθούν για το έργο, τα θέματα και τα πεπραγμένα των νοσοκομειακών μονάδων που διοικεί (σε Βέροια και Νάουσα).

Η φωτογραφία είναι από τη συνάντηση της Γεωργίας Μπατσαρά (και συνεργατών της) με τον Δημήτρη Μαυρογιώργο και τη διευθύνουσα του Νοσοκομείου, Μαρίας Παπαϊωάννου που επίσης συμμετείχε στην ενημέρωση της υποψήφια δημάρχου.

Εκείνο που θέλουμε με αφορμή αυτή την επίσκεψη είναι το εξής: Τη Γεωργία Μπατσαρά και τον Δημήτρη Μαυρογιώργο μπορεί να τους “χωρίζει” μεγάλη πολιτική απόσταση, τους “ενώνει” όμως και τους φέρνει στο ίδιο τραπέζι της προσπάθειας, το ενδιαφέρον που αμφότεροι δείχνουν για τη σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου Βέροιας και σε αυτή την κατεύθυνση, έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Κι αυτό δεν πρέπει να είναι μια εξαίρεση αλλά ο κανόνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *