ΒΕΡΟΙΑ posted by

Ξεκίνησε ως υποψήφιος ο Απ. Εμμανουηλίδης με ομιλία στον Άμμο και συνάντηση με Κ. Καλαϊτζίδη

Ξεκίνησε ως υποψήφιος ο Απ. Εμμανουηλίδης με ομιλία στον Άμμο και συνάντηση με Κ. Καλαϊτζίδη

Ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα, ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, Απόστολος Εμμανουηλίδης, επικεφαλής του συνδυασμού “Ένας δήμος για όλους”. Η προεκλογική εκστρατεία του ξεκίνησε από τη γενέτειρά του, το χωριό Άμμος Βέροιας όπου πραγματοποίησε μια πρώτη συνάντηση φίλων και συγχωριανών του, μετά απο πρόσκλησή τους, με αφορμή την υποψηφιότητά τους. Παράλληλα ξεκίνησε τις ενημερωτικές συναντήσεις του με εκπροσώπους των τοπικών αρχών κάνοντας εκκίνηση από τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη που τον επισκέφτηκε στο γραφείο του.

Στην πρώτη δημόσια ομιλία του, ο Απόστολος Εμμανουηλίδης αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες της προσπάθειάς του, βάζοντας στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων του, την τουριστική αναβάθμιση και ανάπτυξη του δήμου Βέροιας, αναφέροντας και την εμπειρία που απέκτησε από τη θητεία του ως Προϊστάμενος του Κέντρου Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Βέροιας, θέση στην οποία τον τοποθέτησε ο τότε δήμαρχος Γιάννης Χασιώτης στον οποίο αναφέρθηκε ιδιαίτερα όπως έκανε και στην αρχική δήλωσή του, λέγοντας ότι ο συνδυασμό του φολοδοξεί να είναι συνεχιστής του έργου του.

Ένας ακόμη άξονας όπου θα επικεντρώσει ιδιαίτερα, όπως τόνισε στην ομιλία του στον Άμμο είναι και η προσοχή που θα δώσει στα χωριά του δήμου Βέροιας. “Κατάγομαι απο χωριό και τα χωριά είναι το διαβατήριό μου για τον δήμο” τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι “ο δήμος δεν είναι μόνο η Βέροια αλλά και τα χωριά του”.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΛΔΑΚΟΥ

Στο μεταξύ σήμερα, η γνωστή οδοντίατρος από τη Βέροια, Μαρία Αλδάκου (πρώην αντινομάρχης Ημαθίας), που στο βίντεο της πρώτης δήλωσης υποψηφιότητας του Απόστολου Εμμανουηλίδη απο την Κωνσταντινούπολη εμφανίστηκε στο πλευρό του και αργότερα διέρρευσε από φήμες ότι πρόκειται να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του, έκανε δήλωση όπου το διαψεύδει και αναφέρει

Επειδή το όνομα μου κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ότι θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Κο Απόστολο Εμμανουηλίδη, έχω να πω οτι αυτό δεν ισχύει.

Την τελική μου απόφαση για το τι θα πράξω στις εκλογές, θα την ανακοινώσω η ίδια και επισήμως και θα είναι η οριστική και αμετάκλητη..

Διαψεύδω επίσημα λοιπόν την πιο πάνω φήμη και αν ο κύριος Εμμανουηλιδης επιθυμεί να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, του εύχομαι καλή επιτυχία…

Με τιμή

Μαρια Αλδακου

Οδοντίατρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *