ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Κώστας Ναλμπάντης: Σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς ανακοινώνει συνδυασμό την ερχόμενη εβδομάδα

Κώστας Ναλμπάντης: Σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς ανακοινώνει συνδυασμό την ερχόμενη εβδομάδα

Σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς βρίσκονται ο Κώστας Ναλμπάντης και το επιτελείο του ενόψει μάλιστα και της αναμενόμενης επίσημης ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του, ως δήμαρχος Αλεξάνδρειας. Αρχές της ερχόμενης εβδομάδες σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει μια πρώτη ανακοίνωση και λίγες ημέρες μετά θα ακολουθήσει ίσως μια συνέντευξη τύπου όπου θα διατυπωθεί το πλαίσιο αρχών και θέσεων του συνδυασμού και θα γίνουν κάποιες επιπλέον ανακοινώσεις.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Κώστας Ναλμπάντης αποφάσισε να διεκδικήσει τον δήμο Αλεξάνδρειας χωρίς να επιδιώξει “χρίσματα” πολιτικών κομμάτων (αν και θα μπορούσε να το κάνει) διότι θέλει να δώσει έμφαση στο ότι ο συνδυασμός του είναι μια πολυσυλλεκτική αυτοδιοικητική κίνηση συνειδητοποιημένων πολιτών που στοχεύει σε μια ευρεία δυναμική και σε μια πλατιά στήριξη για “πραγματική αλλαγή σελίδας” στον δήμου Αλεξάνδρειας.

Ήδη όπως μαθαίνουμε εκδηλώνονται διάφορες πρωτοβουλίες πολιτών προς την κατεύθυνση αυτή και ενδεχομένως αυτό θα φανεί άμεσα κι από την πρώτη εκδήλωση, με γνωστά πρόσωπα τόσο από τους χώρους της Κεντροαριστεράς όσο και από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, να δηλώνουν την υποστήριξή τους προς το Κώστα Ναλμπάντη και να τον πλαισιώνουν. Το επόμενο χρονικό διάστημα, αυτά θα γίνουν περισσότερο συγκεκριμένα και όλα δείχνουν ότι το ξεκίνημα του συνδυασμού, θα είναι ιδιαίτερα δυναμικό όπως και οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

2 Comments

  • δεν είμαστε καλά που

  • Τον είδαμε και αυτόν τόσα χρόνια.Πιο παλιάς κοπής πολιτικός δεν υπάρχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *