ΒΕΡΟΙΑ posted by

Ανάγκη διαδημοτικής συνεργασίας για την υγεία, το ζητούμενο και για τη Γεωργία Μπατσαρά

Ανάγκη διαδημοτικής συνεργασίας για την υγεία, το ζητούμενο και για τη Γεωργία Μπατσαρά

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από τη χθεσινή (Τετάρτη) ενημερωτική επίσκεψη της Γεωργίας Μπατσαρά και συνεργατών της, στο νοσοκομείο Βέροιας (για την οποία σχολιάσαμε σε προηγούμενο σημείωμα). Διακρίνονται μαζί της, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό της, Γιώργος Τσίρης, Δημήτρης Πυρινός και Γιώργος Σαββίδης και η Διευθύνουσα του νοσοκομείου Μαρία Παπαϊωάννου.

Να προσθέσουμε ότι μετά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο, η υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με τον Διοικητή του Νομαρχιακού Νοσοκομείου συζητήσαμε την πορεία του έργου της επέκτασης με τη νέα πτέρυγα η οποία καθυστερεί με τα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν. Επίσης αναπτύξαμε ζητήματα που αφορούν το Νοσοκομείο Νάουσας, το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και τις υπόλοιπες τοπικές Μονάδες Υγείας. Το συμπέρασμα που βγήκε από την συζήτησή μας, είναι η ανάγκη μιας διαδημοτικής συνεργασίας η οποία θα αναπτυχθεί όταν οι πολίτες της Βέροιας μου δείξουν την εμπιστοσύνη τους στις επερχόμενες εκλογές. Πιστεύω πως μόνο με την συνεργασία θα μπορέσουμε ως κοινωνία να ξεπεράσουμε σοβαρά προβλήματα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την υγεία».

Συνοδευόμενη από στελέχη του συνδυασμού της, η Γεωργία Μπατσαρά εκτός από την ενημερωτική συνάντηση που είχε με τον Διοικητή του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ημαθίας Δημήτρη Μαυρογιώργο και την Διευθύνουσα Μαρία Παπαϊωάννου, είχε επίσης συναντήσεις και με την Διευθύντρια του Μικροβιολογικού Τμήματος Μαρία Παλαμούτη και τον Διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος Αντώνη Σαμαρά.
Παράλληλα με την ενημέρωση που είχε η υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά, έστειλε και τις ευχές της για το νέο έτος στο επιστημονικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του Νοσοκομείου, καθώς και στους ασθενείς για ταχεία ανάρρωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up