ΗΜΑΘΙΑ posted by

Ποτέ την (Α΄) Κυριακή

Ποτέ την (Α΄) Κυριακή

Στο δήμο Βέροιας, με την ανακοίνωση του Απόστολου Εμμανουηλίδη, οι υποψήφιοι δήμαρχοι έφθασαν αισίως τους έξι (6). Είναι οι Κώστας Βοργιαζίδης (νυν δήμαρχος), Αντώνης Μαρκούλης, Γεωργία Μπατσαρά, Παύλος Παυλίδης, Γιώργος Μελιόπουλος. Απόστολος Εμμανουηλίδης.

Στο δήμο Νάουσας ήδη υπάρχουν πέντε (5). Ο Νίκος Κουτσογιάννης (νυν δήμαρχος), η Ίλια Ιωσηφίδου, ο Νικόλας Καρανικόλας, ο Θωμάς Τσουκαλάς και ο Γιάννης Μυλωνάς.

Στον δήμο Αλεξάνδρειας η αναμενόμενη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κώστα Ναλμπάντη (την ερχόμενη εβδομάδα) ανεβάζει τον αριθμό των υποψηφίων δημάρχων σε πέντε (5) επίσης.Εκτός του Κώστα Ναλμπάντη, είναι ο Παναγιώτης Γκυρίνης (νυν δήμαρχος), ο Μιχάλης Χαλκίδης, ο Αργύρης Πανταζόπουλος και ο Ηλίας Ιακωβίδης.

Είναι πλέον σίγουρο ότι σε κανέναν δήμο της Ημαθίας, δεν υπάρχει περίπτωση να εκλεγεί δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή. Και όσοι το επικαλεστούν προεκλογικά δεν πρόκειται να γίνονται πιστευτοί ούτε από τον εαυτό τους και εάν το κάνουν μάλλον για “ανέκδοτο” θα τους πάρουν.

Η απόλυτη επιτυχία του σκοπού για τον οποίο “χτίστηκε” ο Κλεισθένης.
Ή όπως θα το έλεγαν οι μουσικόφιλοι, εκλογές με… ποτέ την (Α’) Κυριακή!

1 Comment

  • Ψηφίστε ξανά Γκυρίνη, μπορεί να μας φέρει ως και τους U2 στην Αλεξάνδρεια…Άρτος και θεάματα…..δώστε παντεσπάνι στο λαό!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *