ΒΕΡΟΙΑ posted by

Το groupfie της τοπικής ΝΔ Βέροιας και μια παλιά ιστορία με την οικογένεια… Κλίντον!

Το groupfie της τοπικής ΝΔ Βέροιας και μια παλιά ιστορία με την οικογένεια… Κλίντον!

Την οικογένεια… Κλίντον ίσως είχε κατά νου ο αντιπρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Βέροιας, Ηλίας Μπατσαράς (αδελφός της υποψήφιας δημάρχου) όταν τις προάλλες “έβγαλε” μια… groupfie φωτογραφία μελών της Τοπικής, λίγο μετά την “εσωκομματική” κοπή της βασιλόπιτας που έγινε στην πρώτη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου, για το έτος 2019.

Για όσους δεν γνωρίζουν, groupfie” είναι το αντίστοιχο τουselfie” όταν πρόκειται για φωτογραφία με κινητό τηλέφωνο, ομάδας προσώπων (από το group selfie). Όρος που καθιερώθηκε πρώτη φορά το 2014 όταν ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον μαζί με τη γυναίκα του Χίλαρι και την κόρη τους, Τσέλσι, ήταν καλεσμένοι στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου του Jimmy Kimmel. Ο διάσημος παρουσιαστής θέλοντας να εντυπωσιάσει το διαδίκτυο, κάλεσε για μια ομαδική -τύπου slelfie- φωτογραφία, με τον ίδιο και όλη την οικογένεια Κλίντον μαζί με συνεργάτες που τους συνόδευαν όπως και τους συνεργάτες της εκπομπής του. Έτσι η φωτογραφία από slefie έγινε groupfie, αμέσως εξελίχθηκε σε viral και μετά καθιερώθηκε ως όρος κι έγινε μόδα.

Στη πάνω φωτογραφία της “γαλάζιας” τοπικής Βέροιας, μπορεί να μην είναι μεγάλο το group σαν εκείνο με τους… Κλίντον όμως δεν παύει να είναι groupfie. Μαζί με τον “δράστη” Ηλία Μπατσαρά εικονίζονται η πρόεδρος της Τοπικής, Συρμούλα Τζήμα- Τόπη και τα μέλη, Ευδοξία Βαρακλή – Καπρίνη, Δέσποινα Ιωαννίδου – Πατσιαβούρα, Τουτουντζίδης Παύλος και ο τυχερός της “κοπής” με το νόμισμα στο χέρι, Δημήτρης Πυρινός.

Στην παρακάτω ιστορική φωτογραφία, το περιστατικό που σας περιγράψαμε με τους… Κλίντον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *