ΝΑΟΥΣΑ posted by

Με ποιόν υποψήφιο δήμαρχο Νάουσας, είχε ένθερμο τετ-α-τετ ο Ξενοκράτης Σακλάς κι άρχισαν τα σενάρια;

Με ποιόν υποψήφιο δήμαρχο Νάουσας, είχε ένθερμο τετ-α-τετ ο Ξενοκράτης Σακλάς κι άρχισαν τα σενάρια;

Σε πρόσφατη εκδήλωση των δικηγόρων στη Νάουσα, για τη νέα χρονιά, παρουσία του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας (ενιαίος για όλη το νομό), Φώτη Καραβασίλη και μελών της διοίκησης, ο ανατρεπτικός Ξενοκράτης Σακλάς (πολιτευτής του ΛΑΟΣ στην Ημαθία) είχε μια ιδιαίτερα ένθερμη συνάντηση με υποψήφιο δήμαρχο της Νάουσας, που παρευρέθηκε και χαιρέτησε τον δικηγορικό κόσμο της πόλης.

Ήταν ο Νικόλας Καρανικόλας και αν κρίνουμε από το κλίμα που επικράτησε μεταξύ των δύο, τότε εκτός από τη δηλωμένη πρόθεση του Ξενεοκράτη Σακλά να πολιτευτεί στις εθνικές εκλογές ίσως έχουμε και αντίστοιχες αυτοδιοικητικές εξελίξεις.

Άλλωστε οι φίλοι και το περιβάλλον του Ξενοκράτη γνωρίζουν ότι έχει ιδιαίτερη αγάπη για τη Νάουσα και τον ευρύτερο δήμο, τον προβληματίζουν πολλά σε σχέση με την πορεία του, διαθέτει πρόταση και άποψη για τα ζητήματα της περιοχής κι έχει εκδηλώσει και δημόσια πρόθεση να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος χωρίς να ανακοινώσει ακόμη με ποιόν συνδυασμό.

Λέτε η συνάντηση με τον Νικόλα Καρανικόλα με τον Ξενοκράτη Σακλά και κυρίως το άριστο κλίμα που φάνηκε να υπάρχει μεταξύ τους, να οδηγεί σε εξελίξεις προς… “αυτή” την κατεύθυνση;

Ξενοκράτης Σακλάς και Νικόλας Καρανικόλας, “δίνουν” τα χέρια, σε μια ένθερμη συνάντηση μεταξύ τους

 

Ο δημιουργικός και ευρύτερα αποδεκτός πρόεδρος τυ δικηγορικού συλλόγου Βέροιας, Φώτης Καραβασίλης,
με τον Ξενκράτη Σακλα σε κέφια, σε στιγμιότυπο από τη συνάντηση των δικηγόρων της Νάουσας για τη νέα χρονιά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *