LIFE posted by

Έχει ρίζες ελληνικής καταγωγής ο Τζεφ Μπέζος; Μήπως σας θυμίζει κάτι το επίθετό του;

Έχει ρίζες ελληνικής καταγωγής ο Τζεφ Μπέζος; Μήπως σας θυμίζει κάτι το επίθετό του;

Όσοι και όσες ασχολείστε και τη διεθνή ειδησεογραφία και ειδικά με το κουτσομπολιό του διεθνούς τζετ σετ θα έχετε πληροφορηθεί ίσως τα σχετικά εμ την οικογενειακή ζωή του Τζεφ Μπέζος. Του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου, ιδιοκτήτη μεταξύ άλλων της γνωστής εταιρείας “Άμαζον”, που έχει γίνει “θέμα” σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ του κόσμου (και στην Ελλάδα) για τις αποκαλύψεις σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με τη 49χρονη πρώην παρουσιάστρια Λόρεν Σάντσεζ.

Οι λεπτομέρειες αυτής της υπόθεση έχουν τη μορφή χιονοστιβάδας όμως εμείς στο zoomernag.gr θα επικεντρώσουμε σε ένα άλλο σημείο του Τζεφ Μπέζος που σχετίζεται με την καταγωγή του.

Έχει άραγε ελληνικές ρίζες ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου; Για παράδειγμα έχει ο Τζεφ Μπέζος καμία σχέση με την οικογένεια από την οποία κατάγεται ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος; Μήπως έχει κάποια μακρινή συγγένεια με την οικογένεια Μπέζα της γνωστής αλυσίδας καλλυντικών που μεσουρανούσες στη δεκαετία του ’90;

Η απάντηση είναι ΚΑΜΙΑ απολύτως.

Ο Τζεφ Μπέζος γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 1964 στην πόλη Αλμπουκέρκη της πολιτείας Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, από την Ζακλίν και τον Τεντ Γιόργκεσεν. Το νεογέννητο δηλώθηκε ως Τζέφρι Πρέστον Γιόργκενσεν. Όταν γεννήθηκε, η μητέρα του Ζακλίν, ήταν 17 ετών και μαθήτρια λυκείου. Ο γάμος της με τον Γιόργκεσεν διήρκεσε περίπου ένα χρόνο. Τον Απρίλιο του 1968, όταν ο Τζεφ ήταν 4 ετών, χώρισε και παντρεύτηκε τον δεύτερο σύζυγό της Μιγκέλ Μάικ Μπέζος, έναν Κουβανό μετανάστη που ζούσε επίσης στην Αλμπουκέρκη. Το επώνυμο Μπέζος, ο Τζεφ το πήρε από τον δεύτερο σύζυγο της μητέρας του, τον Κουβανό, όταν αυτός τον υιοθέτησε.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Αμερικανοί γονείς (από Σικάγο ο πατέρας), Κουβανός πατριός και ισπανικής προελεύσεως όνομα (στην Κούβα η γλώσσα είναι ισπανικά και στα ισπανικά
“bezo” σημαίνει “παχιά χείλια”.

Καμία σχέση με Ελλάδα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *