ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Το ερωτηματικό της σημερινής προεκλογικής συγκέντρωσης του Αργύρη Πανταζόπουλου

Το ερωτηματικό της σημερινής προεκλογικής συγκέντρωσης του Αργύρη Πανταζόπουλου

Σήμερα Κυριακή, 13 του μήνα, στις 11.30 το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Αργύρης Πανταζόπουλος διοργανώνει ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημαρχείου της πόλης για να παρουσιάσει τη διακήρυξη των αρχών και των θέσεων του Δημοτικού συνδυασμού του. Με σύνθημα “όλοι μαζί μπορούμε, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε” κάνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται να τον ακούσει και να ενημερωθεί για τις επόψεις του, σε σχέση με τον δήμο Αλεξάνδρειας.

Ήδη στο πλευρό του Αργύρη Πανταζόπουλου έχει τα ταχθεί ένας δυναμικός “γαλάζιος” αυτοδιοικητικός παράγοντας της περιοχής, ο Σάκης Κούγκας, όπως και η ευρύτερη “ομάδα” που λειτουργεί στα… “πέριξ” των κινήσεών του, που εν πολλοίς θεωρούνται και ως οι “μέντορες”, μιας πλευράς, των στρατηγικών του Πανταζόπουλου. Και γράφουμε “μιας πλευράς” διότι υπάρχει η φήμη ότι ένα εξ ίσου σημαντικό κομμάτι των προεκλογικών στρατηγικών του πρώην αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας (και σήμερα υποψήφιου δημάρχου) κινεί και μια ομάδα γνώριμων αυτοδιοοικητικών της περιοχής, από… “άλλο” πολιτικό χώρο (ο Αργύρης Πανταζόπουλος προέρχεται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας). Και κάπως έτσι δημιουργείται θεωρητικά μια πολύπλευρη “δυναμική” του συνδυασμού του, τουλάχιστον στους σχεδιασμούς.

Απομένει να το δούμε αυτό και στην πράξη, με αντίστοιχες “επώνυμες” στηρίξεις και υποψηφιότητες, αρχής γενομένης από τις παρουσίες στη σημερινή εκδήλωση. Κι εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό, που ίσως απαντηθεί σε σε λίγες ώρες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *