ΗΜΑΘΙΑ posted by

Σήμερα η σύσκεψη φορέων της Ημαθίας, για τη διοργάνωση νέου συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία

Σήμερα η σύσκεψη φορέων της Ημαθίας, για τη διοργάνωση νέου συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία

Σήμερα στις 5,00 το απόγευμα στην Πατρίδα Βέροιας θα πραγματοποιηθεί τελικά, η διευρυμένη συνάντηση συλλόγων, σωματείων, φορέων και Μ.Μ.Ε του Νόμου Ημαθίας, που έχει καλέσει ο Αντώνης Καγκελίδης, ως πρόεδρος του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων (ΣΠΟΣ) Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. Το θέμα που θα συζητηθεί είναι η διοργαΗ πρωτοβουλία για τη σύσκεψη γίνεται με αφορμή την αναμενόμενη ψήφισης (κύρωσης) της συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Σκοπίων και της κατάθεσης της για κύρωση από την αντίστοιχη ελληνική Βουλή. Αρχικά είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Τετάρτη όμως αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.

Η σημερινή σύσκεψη θα γίνει και πάλι στα γραφεία του συλλόγου Πατρίδας «ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ» (ώρα 5 μ.μ.) και όπως τονίστηκε εξαρχής από τον διοργανωτή της “η παρουσία όλων κρίνεται στο στάδιο αυτό απαραίτητη για αποστολή ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ στους βουλευτές να μην την κυρώσουν”.

Υπενθυμίζουμε ότι στην πρόσκληση για τη σύσκεψη αναφέρονται τα εξής:

Εν όψει της επικείμενης ψήφισης (κύρωσης) της συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Σκοπίων και της κατάθεσης της για κύρωση από την αντίστοιχη ελληνική, το ΣΠΟΣ Κ. Μακεδονίας – Θεσσαλίας καλεί τους συλλόγους του Ν. Ημαθίας την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου και ώρα 6μ.μ. στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ» για να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:

– Απόφαση για διοργάνωση συλλαλητηρίου.

Σε περίπτωση θετικής απόφασης:
– Καθορισμός τόπου, ημερομηνίας και ώρας.
– Ορισμός συντονιστικής επιτροπής.
– Απόφαση για συνδιοργάνωση η μη.
– Απόφαση για ομιλητές και εξουσιοδότηση της Συντονιστική Επιτροπής.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. Ο εκπρόσωπος του Νομικού Προσώπου, που θα παρευρεθεί θα εκφράζει τον φορέα του άσχετα με την προσωπική του άποψη.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος του ΣΠΟΣ Κ. Μακεδονίας – Θεσσαλίας
Αντώνης Καγκελιδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up