ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Έντονη παρουσία στελεχών της ΝΔ, στην προεκλογική εκδήλωση του Αργύρη Πανταζόπουλου. Δείτε ονόματα

Έντονη παρουσία στελεχών της ΝΔ, στην προεκλογική εκδήλωση του Αργύρη Πανταζόπουλου. Δείτε ονόματα

Μεγάλη και έντονη ήταν η συμμετοχή στελεχών της Νέας Δημοκρατίας από την περιοχή του δήμου Αλεξανδρειας, στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Αργύρης Πανταζόπουλος.

Στη συγκέντρωση, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό, ήταν παρόντες, ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρώην βουλευτής Στέφανος Κυριαζόπουλος, ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής ΝΔ Αλεξάνδρειας Νίκος Τάκης, ο πρώην δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης, ο πρώην δήμαρχος Αντογονιδών Γρηγόρης Στεργιόπουλος, οι πρώην δήμαρχοι Μελίκης Κώστας Βενιόπουλος και Κώστας Καρέλης, ο πρώην αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Σάκης Κούγκας, ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας Κίμων Παράσχου και πολλά στελέχη της ΝΔ Αλεξάνδρειας όπως οι Κώστας Πασχαλιώρης, Γιώργος ΤζίλαςΤάκης Παπαδόπουλος, Όλγα Καστανά, Γιώργος Μαντζώλας (δημοτικοί σύμβουλοι με τον Φώτη Δημητριάδη οι τρεις τελευταίοι) κ.α.

Μπορεί ο Αργύρης Πανταζόπουλος να δήλωσε ότι ο συνδυασμός που ηγείται κι έχει το όνομα “Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας” είναι “ανεξάρτητος” και “πολυσυλλεκτικός” όμως σε ότι αφορά της Νέα Δημοκρατία, εάν οι παρουσίες που προαναφέραμε είναι επί της ουσίας και δεν αποτελούν τυπική παρουσία δημοσίων σχέσεων” ούτε αποτελούν εμφάνιση “υποκριτικής πολιτικής”, τότε η στήριξη που του δίνουν τα τοπικά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δείχνει ιδιαίτερα σοβαρή.

2 Σχόλια

  • ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΟΛΓΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ,,,,,,ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ,ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ .ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ….ΕΛΕΟΣ

  • Και ο αξιότιμος κύριος Καρέλης!! Πρώην Δήμαρχος Μελίκης!! Συγχαρητήρια Αργύρη. Να τον έχεις και υποψήφιο. Έχει εμπειρία ο κύριος αυτός!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up