ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Αργύρης Πανταζόπουλος: «Πετυχημένη η πρώτη εκδήλωση – ειλικρινή δεσμοί φιλίας με τα στελέχη της Ν.Δ.» (δήλωση)

Αργύρης Πανταζόπουλος: «Πετυχημένη η πρώτη εκδήλωση – ειλικρινή δεσμοί φιλίας με τα στελέχη της Ν.Δ.» (δήλωση)

Την άποψη του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Αργύρη Πανταζόπουλου σχετικά με την χτεσινή του προεκλογική εκδήλωση, ζητήσαμε από τον ίδιο τον κ. Πανταζόπουλο.

Του ζητήσαμε να μας πει πως πήγε η εκδήλωση και αν την κρίνει πετυχημένη.

Επίσης, το δεύτερο ερώτημα που του θέσαμε ήταν να μας σχολιάσει την παρουσία πολλών στελεχών της Ν.Δ. στην αίθουσα.

Διαβάστε τι μας απάντησε:

Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και γέμισαν ασφυκτικά όλους τους χώρους μέσα και έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας. 

Είμαι ικανοποιημένος από την πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και την οργανωτική επιτυχία της πρώτης μου εκδήλωσης για τη διακήρυξη των θέσεων και των αρχών του συνδυασμού μας “Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας”. 

Αυτό ήταν μόνο το ξεκίνημα, προχωρούμε δυνατά και αποφασιστικά για τη νέα αρχή και τη νέα εποχή του δήμου Αλεξάνδρειας. 

Είναι γνωστό ότι προέρχομαι από τη Ν.Δ. Η παρουσία τόσων στελεχών από τον χώρο αυτό, ανθρώπων με τους οποίους μας συνδέουν ειλικρινή δεσμοί φιλίας και προσωπικής εκτίμησης δηλώνει τη βούληση και την απόφαση για ενότητα και προοπτική στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Όπως όμως τόνισα, ο συνδυασμός μας είναι ανεξάρτητος και αδέσμευτος. Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες πάνω από κόμματα γιατί πιστεύουμε στη συνεννόηση, στη σύνθεση των απόψεων και στη συνεργασία όλων των δυνάμεων για να πάει ο τόπος μας επιτέλους μπροστά. 

4 Σχόλια

  • ΤΙ ΩΡΑ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΠΑΜΕ?ΑΝ ΞΥΠΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9 ΑΣΤΟ ΑΝ ΞΥΠΝΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ.ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ .ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

  • Οκ εσύ τι ώρα ξυπνάς ξερολα

  • ΑΣΤΟ ΑΡΓΥΡΗ ΔΕ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

  • Να δούμε η άλλη τι συγκέντρωση θα κάνουν και που θορυβιθηκατε ε πολύ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up