ΗΜΑΘΙΑ posted by

Το μήνυμα του Γιώργου Ουρσουζίδη για το “τέλος”, της… “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”!

Το μήνυμα του Γιώργου Ουρσουζίδη για το “τέλος”, της… “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”!

Το δικό του μήνυμα για τις εξελίξεις με την αλλαγή του Συντάγματος στην ΠγΔΜ και τη νέα ονομασία του κράτους μετά τη σχετική ψηφοφορία στη Βουλή των Σκοπίων, δημοσιοποίησε ο Γιώργος Ουρσουζίδης.

Το “Δημοκρατία της Μακεδονίας” σκέτο,Τέλος. Ήταν σωστό και έγινε πράξη!” έγραψε ο ο βουλευτής Ημαθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και φάνηκε για μια ακόμη φορά ότι η εξέλιξη με τη “μετονομασία” του γειτονικού κράτους τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνα όχι μόνο επειδή είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης Τσίπρα αλλά επειδή είναι και προσωπική θέση του.

Άλλωστε κάτι ανάλογο είχε φανεί και όταν τον περασμένο Ιούνιο στη συζήτηση που είχε γίνει στη Βουλή για το θέμα των Σκοπίων, παίρνοντας το λόγο και ο Γιώργος Ουρσουζίδης κι απευθυνόμενος στους γείτονες, μίλησε στα σλάβικα λέγοντας: “Scupi sasedni, skupi Priateli, ot Republica Severna Makedonija kato predvizda dozovora vreme e da ostavim na zat vsitsko onova koeto ni razdelia, I da preminem v vzaimnoto pazbiratelstvo, satrydnitsestvo i liubov”.

Τοποθέτηση που στα ελληνικά μεταφράζεται ως: “Αγαπητοί γείτονες, όπως συμφωνήσαμε με τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας είναι καιρός να αφήσουμε πίσω όλα εκείνα τα οποία μας χώριζαν και να περάσουμε στην αλληλοκατανόηση, τη συνεργασία και την αγάπη. Μαζί στο μέλλον”.

Για να δούμε τελικά, και με όλα τα παραπάνω και με τα άλλα, τι θα αφήσουμε πίσω και τι περιμένει μπροστά μας…

1 Comment

  • “Εκδηλώθηκες” (γνωστό Λαικό Ασμα ) !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *