ΗΜΑΘΙΑ posted by

Νίκος Μπρουσκέλης: “Έωλη η στροφή Τσίπρα στην κεντροαριστερά. Μόνη διέξοδος οι εκλογές”

Νίκος Μπρουσκέλης: “Έωλη η στροφή Τσίπρα στην κεντροαριστερά. Μόνη διέξοδος οι εκλογές”

‘Έωλη” θεωρεί ο Νίκος Μπρουσκέλης, την “στροφή” του Αλέξη Τσίπρα στην κεντροαριστερά και σε συμμαχίες με τον λεγόμενο “προοδευτικό” χώρο της (όπως τουλάχιστον το δήλωσε ο πρωθυπουργός) για τον λόγο ότι “στηρίζεται σε περιφερόμενα πολιτικά στελέχη” και “δεν έχει το παραμικρό έρεισμα στην κοινωνία”. Ο εξ Αλεξανδρείας ορμώμενος υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με το ΚΙΝΑΛ, εκτιμά ότι εδώ που έφθασαν τα πολιτικά πράγματα της χώρας, “η μόνη δυνατή και ορθή επιλογή είναι η λύση της δημοκρατικής διεξόδου στις εκλογές”.

Ο Νίκος Μπρουσκέλης υποστηρίζει τα παραπάνω σε ανακοίνωση- σχόλιο που έδωσε στη δημοσιότητα σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις όπου αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

“Η πορεία του κ. Καμμένου ήταν και είναι προδιαγεγραμμένη: Η πολιτική του εξαφάνιση. Ωστόσο, η επιλογή απο τον κ. Τσίπρα το 2014 να συνεργαστεί με αγαστό τρόπο με αυτό τον ακροδεξιό ρύπο του πολιτικού συστήματος, και σήμερα να τον αποκαλέσει και “αναντικατάστατο”, θα βαρύνει τις πλατες του αλλά και θα μείνει στην ιστορία ως μια επαίσχυντη συνεργασία, με μοναδική αποστολή την στήριξη των πολιτικών της κυβέρνησης με κίνδυνο ακόμα και την θεσμική παρακμή.

Οι εξελίξεις που πυροδοτεί η αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση, με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, τον ανασχηματισμό και την αναμενομενη υπερψήφιση απο την Βουλή της συμφωνίας των Πρεσπων, εχει ως στόχο την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού και την παραμονή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία ως τον Οκτώβριο.

Μπορεί ο κ. Καμμένος να αποχωρεί, ωστόσο, τόσο όσο ο ίδιος, όσο και οι εναπομείναντες βουλευτές του, αναμένεται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, άρα το μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παραμένει εν ισχύ.

Απο την άλλη, η φημολογούμενη στροφή στην κεντροαριστερά του κ Τσίπρα, παραμένει έωλη και στηριζόμενη μόνο σε περιφερόμενα πολιτικά στελέχη, χωρίς το παραμικρό έρεισμα στην κοινωνία. Και όλα αυτά για να παραμείνει στην εξουσία λιγους μήνες ακόμη.

Εκτιμώ, ότι η λύση της δημοκρατικής διεξόδου στις εκλογές είναι η μόνη δυνατή και ορθή επιλογή για την χώρα.”

1 Comment

  • Εσύ γιατρέ αυτόν που στηρίζεις στο Δήμο δεν συνεργάζεται με το ΣΥΡΙΖΑ;Για εκεί δε θα μας πεις την άποψή σου;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *