ΕΛΛΑΔΑ posted by

Αφίσες με “ακραίο” μήνυμα προς βουλευτές που θα ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνία των Πρεσπών

Αφίσες με “ακραίο” μήνυμα προς βουλευτές που θα ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνία των Πρεσπών

Ανεξέλεγκτες και ακραίες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η “αντίδραση” που εξυφαίνεται από ορισμένους “κύκλους” που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών για τη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας από το κράτος των Σκοπίων. Μετά τα απειλητικά μηνύματα κατά βουλευτών μέσω κινητού και σχετικές “οδηγίες” για την αποστολή τους σε συγκεκριμένα ονόματα, που όπως αποδείχθηκε “προωθούνταν” μέσω κομματικών κύκλων της Νέας Δημοκρατίας και προκάλεσαν την επέμβαση της Δικαιοσύνης, τώρα έχουμε νέο “μπαράζ” μηνυμάτων, αυτή τη φορά μέσω… αφισοκόλλησης!

Χθες το βράδυ ομάδες “ανώνυμων” διαμαρτυρόμενων κατά της Συμφωνίας κόλλησαν αφίσες σε κεντρικά σημεία πόλεων της Μακεδονίας, με τα πρόσωπα τοπικών βουλευτών που κατά τα φαινόμενα θα ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας. Οι έχουν φωτογραφίες με τα ονόματα των βουλευτών και το (τουλάχιστον ακραίο για πολλούς) ερώτημα “Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;”

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τέτοιες αφισοκολλήσεις θα πραγματοποιηθούν και σήμερα το βράδυ, σε διαφορετικά σημεία πόλεων της Μακεδονίας και σίγουρα, πέρα από την εκδήλωση αντίδρασης της συγκεκριμένης πλευράς, αναμένεται να προκαλέσουν και… αντίμετρα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Γεγονός είναι πάντως ότι ο φανατισμός εκτός του ότι ικανοποιεί την πλευρά που εκφράζει, συχνά λειτουργεί και αντίστροφα ειδικά προς την πλευρά των αναποφάσιστων και των ουδέτερων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *