ΕΛΛΑΔΑ posted by

Ένας μαθητής Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ), κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης

Ένας μαθητής Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ), κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης

Ένας μαθητής της Β’ Τάξης του ΕΠΑΛ Κατερίνης, κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος στην πόλη του. Είναι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κεραϊλίδης, δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού, που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα δημοτικά δρώμενα, αυτή τη φορά, μέσω της “απο ‘κεί” πλευράς, ως υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης.

Ο συνδυασμός του ονομάζεται «Αγαπώ την Πόλη μου, Δημήτρης Π. Κεραϊλίδης» και όπως δηλώνει ο επικεφαλής του, εάν εκλεγεί δήμαρχος θα συνεχίσει το σχολείο ώστε να αποκτήσει το απολυτήριό του. Τελευταία έγινε ξανά μαθητής. Γράφτηκε στο νυχτερινό επαγγελματικό λύκειο Κατερίνης και συγκεκριμένα στη Β΄τάξη, για να παρακολουθήσει μαθήματα πληροφορικής, και βρίσκεται καθημερινά μαζί με πολλούς νέους έφηβους συμμαθητές του αλλά και ενήλικες. Έχει έτσι τη δυνατότητα να μαθαίνει από πρώτο χέρι για θέματα που απασχολούν νέους της πόλης του και να συζητά καθημερινά μαζί τους.

Αγαπά την πόλη του και αυτός είναι ο μόνος λόγος που αποφάσισε να είναι υποψήφιος, τονίζει κάθε φορά που τον ρωτούν κι αυτό φαίνεται ήδη από το όνομα του συνδυασμού του. Δηλώνει μάλιστα και πολύ περήφανος που μπορεί να το κάνει ενώ είναι ταυτόχρονα και μαθητής. Κάτι που πρέπει να γίνεται για πρώτη φορά. Ένας μαθητής Λυκείου, υποψήφιος δήμαρχος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *