ΒΕΡΟΙΑ posted by

Μήπως ήλθε η ώρα να τοποθετηθούν στη Βέροια ενημερωτικές πινακίδες στα Εβραϊκά;

Μήπως ήλθε η ώρα να τοποθετηθούν στη Βέροια ενημερωτικές πινακίδες στα Εβραϊκά;

Η Βέροια συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στο ταξιδιωτικό οδηγό τσέπης για τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία που εξέδωσε η εκδοτική ομάδα Eretz με έδρα το Τελ Αβίβ (Ισραήλ) και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα εβραϊκά καθώς επίσης και στο περιοδικό Metropolis με αφιέρωμα στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με την ενημέρωση του δήμου Βέροιας, ο συγκεκριμένος ταξιδιωτικός οδηγός απευθύνεται στους χιλιάδες Ισραηλινούς πολίτες που επισκέπτονται κάθε χρόνο την πόλη της Θεσσαλονίκης και τη Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του δήμου Βέροιας, η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα συστηματικής και οργανωμένης προσπάθειας από την πλευρά της Αντιδημαρχίας Τουρισμού του Δήμου Βέροιας, η οποία ξεκίνησε από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού όταν τα μέλη της παραπάνω εκδοτικής ομάδας, στο πλαίσιο ταξιδιού εξοικείωσης, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ισραήλ, επισκέφθηκαν τη Βέροια και την ευρύτερη περιοχή, ακολουθώντας τις εβραϊκές και τις υπόλοιπες τουριστικές διαδρομές και συγκεντρώνοντας το απαραίτητο υλικό για την έκδοση του συγκεκριμένου οδηγού, του χάρτη και του περιοδικού Metropolis με αφιέρωμα στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία.

Σχόλιο zoomerang.gr
Πολύ καλή η προσπάθεια και στοχευμένη σωστά, σε μια τουριστική αγορά που συνεχώς αυξάνεται και ολοένα περισσότερο προσανατολίζεται προς την περιοχή μας. Μήπως τελικά ήλθε η ώρα να τοποθετηθούν στη Βέροια και ενημερωτικές πινακίδες στα Εβραϊκά;

Στη φωτογραφία, το εσωτερικό της Εβραϊκής Συναγωγής στη Βέροια, σπουδαίο μνημείο που προσελκύει το ενδιαφέρον των Ισραηλινών επισκεπτών την πόλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *