ΕΛΛΑΔΑ posted by

«Οργανωμένη επιχείριση εκφοβισμού» βουλευτών καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή αφίσες που κυκλοφόρησαν

«Οργανωμένη επιχείριση εκφοβισμού» βουλευτών καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή αφίσες που κυκλοφόρησαν

«Οργανωμένη επιχείριση εκφοβισμού» βουλευτών καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή αφίσες που κυκλοφόρησαν και όπως σημειώνει στοχοποιούν βουλευτές που θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών (γράψαμε σχετικά σε προηγούμενο σχόλιο). Στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου καταλογίζει ευθύνες και στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τη στάση του.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Οι αφίσες στοχοποίησης βουλευτών που θα ψηφίσουν τη συμφωνία Πρεσπών εντάσσονται σε μια οργανωμένη επιχείρηση εκφοβισμού εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Οι φασιστικές αυτές πρακτικές πρέπει να καταδικαστούν από όλα τα πολιτικά κόμματα. Ο κ. Μητσοτάκης, έστω και την ύστατη στιγμή, οφείλει να αντιληφθεί τις τεράστιες ευθύνες του. Αν έστω και τώρα δεν πάρει αποστάσεις από αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι βρίσκεται ο ίδιος πίσω από αυτές.

Να γνωρίζουν καλά ότι κανένα στέλεχος ή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κανένας βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν εκφοβίζεται από τέτοιες μεθόδους του υποκόσμου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up