ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Στις 27 Ιανουαρίου ο Κώστας Ναλμπάντης κάνει δημόσια παρουσίαση θέσεων και αρχών του συνδυασμού του

Στις 27 Ιανουαρίου ο Κώστας Ναλμπάντης κάνει δημόσια παρουσίαση θέσεων και αρχών του συνδυασμού του

Ο Κώστας Ναλμπάντης αναμένεται να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ως υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας για να παρουσιάσει τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού του.

Η εκδήλωση θα γίνει σε αίθουσα της Αλεξάνδρειας (πιθανότατα στο ξενοδοχείο “Μάνθος”) την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και εκτός από την παρουσία των εκπροσώπων του τύπου αναμένεται να εμφανιστούν στο πλευρό του, πρόσωπα που θα ενισχύσουν την εκλογική προσπάθειά του, είτε ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είτε ως στελέχη.

Ο Κώστας Ναλμπάντης έκανε ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του, μέσω δήλωσης που έδωσε στη δημοσιότητα (κλικ ΕΔΩ) και δηλώνει μεταξύ άλλων ότι η νέα δημοτική παράταξη στην οποία είναι επικεφαλής θα βασίζεται σε ένα αδέσμευτο και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο με υποψήφιους από όλο το πολιτικό και κοινωνικό φάσμα.

Στο πλαίσιο αυτό, στην εκδήλωση της μεθεπόμενης Κυριακής, εκτός από πρόσωπα του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ που κατά τα δεδομένα στηρίζουν την υποψηφιότητά του (τα δύο κόμματα δεν θα κάνουν επίσημη ανακοίνωση) δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και “στελέχη” από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας που επίσης στηρίζουν τον Κώστα Ναλμπάντη.

Μια εξέλιξη που εάν επιβεβαιωθεί σίγουρα δίνει μια ξεχωριστή δυναμική στην υποψηφιότητά του και αναμένεται να λειτουργήσει καταλυτικά.

Ίδωμεν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *