ΒΕΡΟΙΑ posted by

Βαφείδης ο… έκτος ίσως και όχι ο τελευταίος!

Βαφείδης ο… έκτος ίσως και όχι ο τελευταίος!

Μετά τους Κώστα Βοργιαζίδη, Αντώνη Μαρκούλη, Παύλο Παυλίδη, Γεωργία Μπατσαρά, Γιώργο Μελιόπουλο και Απόστολο Εμμανουηλίδη ανακοινώθηκε ότι προστίθεται άλλη μια υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου Βέροιας, αυτή του πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής, Στέφανου Βαφείδη. Πρόκειται για την έκτη δημαρχιακή υποψηφιότητα, που αν μη τι άλλο “γλυτώνει” τις υποψηφιότητες της Βέροιας με συνειρμούς που παραπέμπουν και στην αριθμητική της… μούντζας, ενώ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να μην είναι και η τελευταία.

Διότι ολοένα και περισσότερο ακούγεται στην πιάτσα ότι αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος, ο πρώην δήμαρχος Βέροιας Χρήστος Σκουμπόπουλος και σε μια τέτοια περίπτωση οι υποψηφιότητες θα αυξηθούν σε επτά! Και ίσως να μην σταματήσουν ούτε εκεί…

Είναι βλέπετε και ο Κλεισθένης που καθώς δημιουργεί προϋποθέσεις εκλογής στο δήμο Βέροιας, με περίπου χίλια και κάτι ψηφοδέλτια, “ανοίγει ορέξεις” και δίνει δικαίωμα σε σενάρια συνεργασιών που σε άλλη περίπτωση ούτε καν θα περνούσε από το μυαλό ορισμένων. Συνεπώς είναι νωρίς ακόμη και ίσως έχουμε να δούμε πολλά κι ακόμη περισσότερα.

Για να επανέλθουμε στον Στέφανο Βαφείδη, να υπενθυμίσουμε ότι προέρχεται από τα σπλάχνα της τοπικής Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ, στη συνέχεια μετακινήθηκε στον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη, μετά το πήγε ακόμη δεξιότερα και πολιτεύτηκε με τη Χρυσή Αυγή ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό της (την “Ελληνική Αυγη”) διαφώνησε όμως με πρακτικές των νεοναζί και πλέον δηλώνει πολιτική συνταύτιση με την πολιτική κίνηση ΠΑΤ.Ρ.Ι.Ε. (Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση) του επίσης “πρώην” της Χρυσής Αυγής και σήμερα ανεξάρτητου ευρωβουλευτή, Ελευθέριου Συναδινού, ο οποίος οργανώνει πυρήνα και στην Ημαθία (επισκέφθηκε πρόσφατα και την Αλεξάνδρεια, όπως θα θυμούνται οι αναγνώστες του zoomernag.gr)

O Στέφανος Βαφείδης (φωτογραφία) ανακοίνωσε ότι το όνομα του συνδυασμού του, θα είναι “Βέροια, Ελληνική πόλη”.
Το ερωτηματικό είναι για όσα θα ακολουθήσουν, με τον… έβδομο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *