ΗΜΑΘΙΑ posted by

Συγκέντρωση υπογραφών για “μη αναγνώριση” της Συμφωνίας των Πρεσπών και στην Ημαθία

Συγκέντρωση υπογραφών για “μη αναγνώριση” της Συμφωνίας των Πρεσπών και στην Ημαθία

Μια πολυήμερη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών διοργανώνει αμέσως μετά το σημερινό συλλαλητήριο της Αθήνας, η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία.

Πρόκειται για μια μηχανοκίνητη πορεία θα ξεκινήσει αύριο το πρωί (Δευτέρα) από το Πεδίον του Άρεως με προορισμό τις Πρέσπες και επιστροφή ξανά στην Αθήνα την ερχόμενη Κυριακή 27 Ιανουαρίου αφού περάσει από μεγάλες πόλεις.

Φθάνοντας στην πόλη των Πρεσπών θα υπογραφεί από πολίτες και φορείς πρακτικό “μη αναγνώρισης” της Συμφωνίας.

Σύμφωνα με την Παμμακεδονική Συνομοσπονδία, η συγκέντρωση υπογραφών από πολίτες και φορείς, στην πόλη των Πρεσπών θα βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη στο 7-ήμερο που ξεκινά από αύριο 21 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Ιανουαρίου.

Αυτή η διαδικασία με τη συλλογή υπογραφών θα εξελιχθεί σε όλες τις πόλεις της Βορείου Ελλάδας μεταξύ αυτών και σε Βέροια, Αλεξάνδρεια και Νάουσα και θα επεκταθεί σε όλη την επικράτεια, ακόμη και στα νησιά.

Δηλαδή κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Εθνικό Κοινοβούλιο του κειμένου της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι Έλληνες ανά πόλη σύμφωνα με το πρόγραμμα της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας, θα διαμαρτύρονται συνολικά και με καθολικό τρόπο.

Η μεγάλη πορεία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στην Αθήνα με νέο δεύτερο γενικευμένο συλλαλητήριο στις 4.00 το απόγευμα πάλι στην πλατεία Συντάγματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *