ΗΜΑΘΙΑ posted by

Τι έκανε ο… μπαμπάς Κωστής Χατζηδάκης λίγο πριν έλθει για ομιλία στη Βέροια;

Τι έκανε ο… μπαμπάς Κωστής Χατζηδάκης λίγο πριν έλθει για ομιλία στη Βέροια;

Πραγματοποιήθηκε χθες (Σάββατο) στη Βέροια, η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας και των τοπικών οργανώσεών της, σε Βέροια, Αλεξάνδρεια και Νάουσα. Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση, ήταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος λίγο πριν “ανέβει” στη Βέροια φρόντισε να… διεκπεραιώσει μια ανειλημμένη υποχρέωσή που είχε ως… “χαζομπαμπάς”.

Πήγε πρώτη φορά για κούρεμα, τον μόλις ενός έτους γιο του, τον μικρό Γιάννη Χατζηδάκη!
Δημοσιοποίησε μάλιστα και μια φωτογραφία από το μπαρμπέρικο με ένα άκρως χιουμοριστικό σχόλιο γράφοντας:

“Το πρώτο μας κούρεμα μαζί με τον Γιάννη. Κανονική τιμή για τον μικρό, μισή τιμή για τον μπαμπά”, έγραψε χαρακτηριστικά και όλοι αντιλαμβανόμαστε τον λόγο για τη χρέωση με… μισή τιμή, στο κούρεμα του μπαμπά Κωστή!


Ο Κωστής Χατζηδάκης έγινε πατέρας για πρώτη φορά, πριν από ένα χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2017 όταν η σύζυγός του, Πόπη Καλαϊτζή έφερε στον κόσμο τον Γιάννη τους.

Μια που αναφέραμε και την κυρία Χατζηδάκη, να σημειώσουμε ότι η Πόπη Καλαϊτζή είναι Θεσσαλονικιά και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε χθες από τη Βέροια, ιδιαίτερη μνεία στην μακεδονική καταγωγή της, με υπερηφάνεια αλλά και λόγω και των ημερών.

Η Πόπη Καλαϊτζή είναι γιατρός χειρουργός και πρώτο-ασχολήθηκε με την πολιτική μέσω της Αυτοδιοίκησης, έχοντας εκλεγεί Νομαρχιακή Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, το 2002 με 15.000 ψήφους (με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη) και Έπαρχος Λαγκαδά, το 2006 με 19.000 ψήφους (πάλι με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη).

Ακολούθησε η απόφασή της, να μετακινηθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή και στις εθνικές εκλογές του 2012 ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, στην Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, όμως δεν εκλέχθηκε και ήταν πρώτη επιλαχούσα με 8.600 ψήφους.

Το 2014 επανήλθε στην Αυτοδιοίκηση, ως υποψήφια αντιπεριφειάρχης Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης, με τον συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη, θέση που τελικά κέρδισε η Βούλα Πατουλίδου με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Τι άλλο;
Α… ναι. Κάτι ακόμη.
Η Θεσσαλονικιά σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη δηλώνει φανατική οπαδός του Ηρακλή Θεσσαλονίκης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *