ΒΕΡΟΙΑ posted by

Η Δέσποινα Πατσιαβούρα της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Βέροιας, υποψήφια στον συνδυασμό του Γιάννη Παπαγιάννη

Η Δέσποινα Πατσιαβούρα της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Βέροιας, υποψήφια στον συνδυασμό του Γιάννη Παπαγιάννη

Λίγο πριν την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της ΝΔ Ημαθίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, Γιάννης Παπαγιάννης φρόντισε να “κόψει” για λογαριασμό του, ένα “δυνατό κομμάτι” από την εσωκομματική πίτα της νεοδημοκρατικής Βέροιας, ανακοινώνοντας ότι θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του, η επιχειρηματίας Δέσποινα Ιωαννίδου- Πατσιαβούρα.

Η Δέσποινα Ιωαννίδου- Πατσιαβούρα είναι δυναμικό στέλεχος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Βέροια και είναι εκλεγμένο μέλος στη διοίκηση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜΤΟ) Βέροιας. Ο Γιάννης Παπαγιάννης πρέπει να είναι ο επόμενος Δήμαρχος Βέροιας, ο Δήμαρχος της καρδιάς μας” δήλωσε με έμφαση η υποψήφια δημοτική σύμβουλος, για να επιβεβαιώσει το βαθύ “ρήγμα” που υπάρχει στον νεοδημοκρατικό χώρο της Βέροιας, σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές. Άφησε μάλιστα και αιχμές προς… κάθε κατεύθυνση (ο νοών νοείτω) τονίζοντας: “Χωρίς εξαρτήσεις από συμφέροντα, καταθέτουμε εποικοδομητικές προτάσεις, αγωνιζόμαστε ενωμένοι για το καλύτερο μέλλον που μας αξίζει, στο πλευρό του άφθαρτου και έντιμου αυριανού Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη και προχωράμε μαζί για να προσφέρουμε θετική προοπτική στον τόπο”.

Με άλλα λόγια… “μπίγκο”!
Ένα ακόμη στέλεχος της τοπικής ΝΔ δηλώνει υποστήριξη και συμμετοχή σε “άλλο” δημοτικό συνδυασμό, εκτός του “κομματικού” και η λεγόμενη “ενότητα” στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας για την υποψηφιότητα της Γεωργίας Μπατσαρά στον δήμο Βέροιας, φαίνεται πως πάει περίπατο και το “χρίσμα” που επισήμως της αποδόθηκε κινδυνεύει να αποδειχθεί στο τέλος… “επιταγή χωρίς αντίκρισμα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *