ΗΜΑΘΙΑ posted by

Εκτός ΚΙΝΑΛ οδηγείται ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μετά την απόφαση της ΔΗΜΑΡ για… “ΝΑΙ” στη Συμφωνία των Πρεσπών

Εκτός ΚΙΝΑΛ οδηγείται ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μετά την απόφαση της ΔΗΜΑΡ για… “ΝΑΙ” στη Συμφωνία των Πρεσπών

Προοίμιο αποχώρησης από το ΚΙΝΑΛ, του Θανάση Θεοχαρόπουλου και της ΔΗΜΑΡ, φαίνεται να αποτελεί η απόφαση για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, που έλαβε σήμερα (μεσημέρι Κυριακής) η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, εγκρίνοντας την αντίστοιχη εισήγηση του Ημαθιώτη προέδρου και της Εκτελεστικής Επιτροπής τους.

Αυτό σημαίνει ότι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ως εκπρόσωπος του κόμματος στη Βουλή θα ψηφίσει “ναι” στη Συμφωνία των Πρεσπών στην ψηφοφορία που αναμένεται ότι θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Κι αυτό παρά τη θέση του ΚΙΝΑΛ και της Φώφης Γεννηματά που τάχθηκαν κατά της Συμφωνίας και δήλωσαν ότι θα υπάρξουν συνέπειες προς όσους θα ψηφίσουν τη συμφωνία.

Κάπως έτσι θεωρείται βέβαιο ότι η ΔΗΜΑΡ θα βρεθεί εκτός Κινήματος Αλλαγής, γεγονός που, όπως εκτιμάται, θα την οδηγήσει πιθανότερο σε συζητήσεις συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τις πιθανές εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ σε σχέση με το “ΝΑΙ” για τη Συμφωνία των Πρεσπών, σχολάσαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση την οποία μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας  ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *