ΗΜΑΘΙΑ posted by

Φώτης Φανιάδης: Αλέξη, Φρόσω, ακούτε; Βλέπετε; …

Φώτης Φανιάδης: Αλέξη, Φρόσω, ακούτε; Βλέπετε; …

Αμέσως μετά το χθεσινό συλλαλητήριο της Αθήνας, φανερά θυμωμένος για τα επεισόδια που ακολούθησαν και τον τρόπο επέμβασης της αστυνομίας, ο δυναμικός πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, Φώτης Φανιάδης, προχώρησε σε μια ακόμη δημόσια παρέμβαση, επιρρίπτοντας ηθικές ευθύνες για όσα συνέβησαν στην πλατεία Συντάγματος, στον πρωθυπουργό και στους βουλευτές που είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

“Αρνούνται να αντιληφθούν την πραγματικότητα, ανέχονται μόνο τα παιδιά με τις κουκούλες και σέρνουν στα αστυνομικά τμήματα μόνο όσους διαφωνούν με τις απόψεις τους” τόνισε με έμφαση ο Φώτης Φανιάδης, θέτοντας ευθέως και ζήτημα “δημοκρατικής διαχείρισης” της όλης κατάστασης. Στην ίδια παρέμβαση κάνει μια ακόμη επίκληση προς τη Φρόσω Καρασαρλίδου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας και κυρίως συντοπίτισσά του, η στάση της οποίας, στο θέμα της Μακεδονίας φαίνεται ότι τον έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα.

Το πλήρες κείμενο της δημόσιας παρέμβασης του προέδρου της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας αναφέρει:

“Αλέξη, Φρόσω και λοιποί βουλευτές. Ακούτε; Βλέπετε; Θεωρώ ότι γνωρίζετε πως η στάση σας και η άρνηση σας για αντίληψη της πραγματικότητας, τα προκάλεσαν όλα αυτά. Αυτά είναι τα επιχειρήματα υπέρ της συμφωνίας; Η στοχευμένη διάλυση του κόσμου που εκφράζει την κοινή γνώμη; Τώρα θα γίνει καμιά καταγγελία στις αρχές; Για τα χημικά που έπεσαν; Για την ανοχή σας τόσα χρόνια στα «παιδιά με τις κουκούλες»; Μήπως η εύκολη λύση είναι να σέρνετε σε αστυνομικά τμήματα μόνο όσους διαφωνούμε με τις απόψεις σας;
Κυβερνήστε επιτέλους, υπερασπιζόμενοι την δημοκρατία και δρώντας με βάση αυτήν. Ο λαός αντιτίθεται και εσείς απλά προσπαθείτε να το μετατρέψετε σε μια ουτοπία. Η πραγματικότητα σας καλεί να επανέλθετε… ίσως και να προλαβαίνετε.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *