ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Κάλεσμα για κλείσιμο των καταστημάτων και συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Βέροιας από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας

Κάλεσμα για κλείσιμο των καταστημάτων και συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Βέροιας από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας

Κάλεσμα για κλείσιμο των καταστημάτων και συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο της Βέροιας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας με ανακοίνωσή του. “Καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία, με καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων στις 11:30 π.μ., δηλώνοντας παρόν στο συλλαλητήριο, ενάντια στην παραχώρηση του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας” αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας και συμπληρώνει: “Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην Οργανωτική Επιτροπή Πολιτιστικών Συλλόγων – Σωματείων – Κοινωνικών Φορέων και ΜΜΕ του Νομού μας, που ανέλαβαν την πρωτοβουλία διοργάνωσης του συλλαλητηρίου”.

Συγκεκριμένα από τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Το  Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας συνεδρίασε στις 18/01/2019 και αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 22/01/2019 και ώρα 12:00 π.μ. στην πλατεία του Δημαρχείου της Βέροιας, ενάντια στην επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία, με καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων στις 11:30 π.μ., δηλώνοντας παρόν στο συλλαλητήριο, ενάντια στην παραχώρηση του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην Οργανωτική Επιτροπή Πολιτιστικών Συλλόγων – Σωματείων – Κοινωνικών Φορέων και ΜΜΕ του Νομού μας, που ανέλαβαν την πρωτοβουλία διοργάνωσης του συλλαλητηρίου.

                                                                                                   Ο Γενικός Γραμματέας      Ο πρόεδρος
                                                                                                  Κυριακού Πρόδρομος         Δημητριάδης Γιώργος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *