ΒΕΡΟΙΑ posted by

Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας: Κλείνουμε τα μαγαζιά αύριο και δίνουμε δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας: Κλείνουμε τα μαγαζιά αύριο και δίνουμε δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Κάλεσμα να κλείσουν τα καταστήματα της Βέροιας και να συμμετέχουν όλοι οι καταστηματάρχες της πόλης στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που θα γίνει αύριο Τρίτη, ώρα 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία Δημαρχείου της πόλης, κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας και μπαίνει μπροστά στην κινητοποίηση ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε ψήφισμα που ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αναφέρονται τα παρακάτω:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας στη συνεδρίαση που έγινε στις 18/1/2019 αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή του στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 22/1/2019 στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας και αφορά την διαμαρτυρία έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών για την Μακεδονίας μας .

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και την στήριξή μας στην Οργανωτική Επιτροπή Πολιτιστικών Συλλόγων –Σωματείων –Κοινωνικών Φορέων και Μ.Μ.Ε. του νομού Ημαθίας που έλαβαν την πρωτοβουλία διοργάνωσης του συλλαλητηρίου .

Καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στο καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων, στις 12:00 το μεσημέρι δίνοντας το δυναμικό παρών στην πλατεία Δημαρχείου.

Χωρίς φανατισμούς και διχαστικές ενέργειες, αλλά με συναίσθημα ιστορικής ευθύνης είναι αδήρητη ανάγκη να ενώσουμε τις φωνές μας , ενάντια στην «Συμφωνία των Πρεσπών».

Με τη βεβαιότητα ότι οι σκέψεις μας αυτές θα τύχουν της δέουσας προσοχής σας , σας καλούμε να ανταποκριθείτε στο γενικό κάλεσμα την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 στην Πλατεία Δημαρχείου στις 12:00 το μεσημέρι»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up