ΗΜΑΘΙΑ posted by

Οργανώνεται και στην Ημαθία, ο νεοσύστατος… “Συνασπισμός” της Δεξιάς

Οργανώνεται και στην Ημαθία, ο νεοσύστατος… “Συνασπισμός” της  Δεξιάς

Τα νέα έφθασαν μέχρι και στην Ημαθία.
Οι ΑΝΕΛ κάνουν στροφή 180 μοιρών και τώρα στρίβουν προς τα δεξιά. Φαίνεται κι από τη ρητορική του Πάνου Καμμένου (που τώρα ανακάλυψε ότι ο Τσίπρας είναι… “κακός”) φαίνεται κι από τις κινήσεις του πολιτικού παρασκηνίου, που αναφέρουν ότι ο Τάκης Μπαλτάκος μεσολαβεί για να συμπράξουν σε ένα “Πατριωτικό Συνασπισμό της Δεξιάς”, ο Πάνος Καμμένος (ΑΝΕΛ), ο Γιώργος Καρατζαφέρης (ΛΑΟΣ) και ο Δημήτρης Καμμένος (πρώην ΑΝΕΛ) και ο ίδιος βεβαίως (ο Μπαλτάκος).

Ήδη ο… Συνασπισμός, έχει προχωρήσει μεταξύ των Γιώργου Καρατζαφέρη και των Δημήτρη Καμμένου και ο Τάκη Μπαλτάκου (του επίδοξου “μεσολαβητή” για τη πολιτική σύμπραξη Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής, αν θυμάστε….) όμως δείχνει δύσκολο να προχωρήσει και με τον άλλο… Καμμένο, τον Πάνο, παρά την προσπάθεια που γίνεται.

Βλέπετε δύο τόσο “εκρηκτικές” προσωπικότητες, ο Καρατζαφέρης από τη μια και ο Καμμένος απο την άλλη, είναι δύσκολο να συνυπάρξουν και κυρίως είναι δύσκολο να αποδεχθούν ο ένας τον άλλο, για πρόεδρο ή για αρχηγό. Κι αυτή είναι η αιτία που -όπως μαθαίνουμε- δεν θα τα βρουν μεταξύ τους και οι όποιες σχετικές δηλώσεις γίνουν από την πλευρά τους, θα είναι “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”.

Σε σχέση τώρα με την Ημαθία και τον Συνασπισμό της Πατριωτικής Δεξιάς ή του Πατριωτικού Μετώπου (ή όπως αλλιώς ονομάσουν το νέο πολιτικό εγχείρημα) ένα από τα βασικά πρόσωπα που αναμένεται ότι θα αναλάβουν να “τρέξουν” την προσπάθεια στην περιοχή, είναι και ο Ναουσαίος δικηγόρος Ξενοκράτης Σακλάς (φωτο), που ήδη αποδέχθηκε την εξέλιξη με ενθουσιασμό. Μάλιστα κάνει λόγο από τώρα για “είσοδο” του Δεξιού Συνασπισμού στη Βουλή, προβλέποντας μάλιστα μέχρι και… “διψήφιο” αριθμό βουλευτών.

Αισιόδοξος ανέκαθεν ο κ. Σακλάς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *